Συλλήψεις στο Τορίνο και καμπάνες

Συλλήψεις στο Τορίνο και καμπάνες

bet365

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 15 συλλήψεις οπαδών των Τορίνο και Γιουβέντους ενώ η εξέταση των βίντεο μπέρδεψε τους πάντες για την έκρηξη του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού.

Το Derby della Mole άρχισε από πολύ νωρίς την Κυριακή αφού τιφόζι της Τορίνο επιτέθηκαν στο πούλμαν της Γιουβέντους, προκαλώντας ζημιές, καθώς αυτό προσέγγιζε το «Ολίμπικο». Με την εξέταση των όσων κατέγραψαν οι κάμερες που έχει το πούλμαν, η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει πέντε οπαδούς της Γκρανάτα και αναζητούνται κι άλλοι που έχουν αναγνωριστεί. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη και Γιουβεντίνων για χρήση φωτοβολίδων ενώ δεν ξέφυγε ούτε ένας σεκιούριτι του γηπέδου, ο οποίος βοήθησε οπαδό των Μπιανκονέρι -που δεν είχε εισιτήριο στη διάθεση του- να μπει στο γήπεδο.

Το μεγάλο θέμα, όμως, είναι ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη στην Curva Primavera και προκάλεσε τον τραυματισμό, ευτυχώς όχι σοβαρά, εννιά οπαδών της Τορίνο. Την Κυριακή σύσσωμος ο ιταλικός Τύπος ανέφερε ότι ήταν επίθεση των Γιουβεντίνων προς τους αντιπάλους τους αλλά η εξέταση όλων των βίντεο, τη Δευτέρα, από την αστυνομία και την εισαγγελία έδειξαν ότι υπήρχε σοβαρή πιθανότητα ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός να ήταν των οπαδών της Τορίνο και να μην πρόλαβαν να το πετάξουν προς την εξέδρα των Γιουβεντίνων... Τελικά, αφού εξετάστηκαν όλα τα βίντεο, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι όντως η επίθεση έγινε από την πλευρά των τιφόζι των Μπιανκονέρι.

Μέχρι να βρεθεί άκρη με τα βίντεο, ο αθλητικός δικαστής ανακοίνωσε ότι δεν θα πάρει εντός της Δευτέρας την απόφασή του αλλά θα περιμένει μια-δυο μέρες ακόμη μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως η κατάσταση. Τώρα, μετά την τελική εισήγηση της αστυνομίας, αναμένονται οι καμπάντες, με τις δύο ομάδες να απειλούνται με κλείσιμο των πετάλων των οργανωμένων οπαδών για κάποια ματς, όπως και με απαγόρευση εκδρομών στα εκτός έδρας παιχνίδια για ένα διάστημα...

 

SERIE A Τελευταία Νέα