Δίνει πριμ για τη νίκη με Παναιτωλικό ο Μαθιουλάκης

Δημήτρης Τομαράς
Δίνει πριμ για τη νίκη με Παναιτωλικό ο Μαθιουλάκης

bet365

Ο Μανόλης Μαθιουλάκης πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες του Πλατανιά τη νίκη σε βάρος του Παναιτωλικού και δεσμεύτηκε να τους δώσει έξτρα πριμ.

Μόλις τελείωσε η αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Παναιτωλικό οι παίκτες των Χανιωτών ήταν άκρως ευχαριστημένοι από το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου κάλεσαν τον πρόεδρο της ομάδας να βρεθεί μαζί τους στα αποδυτήρια για τους πανηγυρισμούς. «Πρόεδρε έλα μαζί μας να γιορτάσουμε αυτήν την πολύ σημαντική νίκη», του τόνισαν. Ο κ. Μαθιουλάκης ανταποκρίθηκε στο σχετικό κάλεσμα. Μετέβη στα αποδυτήρια και έλαβε μέρος στο... γλέντι των ποδοσφαιριστών. Μέσα στον ενθουσιασμό του και την χαρά του για την προσπάθεια ποδοσφαιριστών και τεχνικού team τους γνωστοποίησε ότι θα πάρουν και έξτραμ πριμ. Το ποσό θα ανακοινωθεί στους παίκτες εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα