«Ερυθρόλευκη» διάκριση για πέντε! (pic)

«Ερυθρόλευκη» διάκριση για πέντε! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
«Ερυθρόλευκη» διάκριση για πέντε! (pic)

bet365

Πέντε άσοι του Ολυμπιακού είναι στην λίστα του «World Soccer» με τους 500 πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του πλανήτη.

Οι διακρίσεις του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο είναι συνεχείς. Πρόκειται για διακρίσεις που ξεφεύγουν από τα στενά ποδοσφαιρικά όρια της Ελλάδας. Αυτό φαίνεται από τα επιτεύγματα της ομάδας στο εξωτερικό, τις συνεργασίες που έχει επισυνάψει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά και την αναγνώριση που τυγχάνει από Οργανισμούς και ομάδες ολόκληρου του κόσμου.

Τρανό παράδειγμα, είναι η λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό «World Soccer», για το τεύχος του Απριλίου και αναφέρεται στους 500 σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη. Μέσα σε αυτούς είναι πέντε παίκτες του Ολυμπιακού, περισσότεροι από κάθε άλλη ελληνική ομάδα. Πρόκειται για τους Ντομίνγκες, Μανιάτη, Μαζουάκου, Αφελάι και Μποτία.

Χρώμα… ερυθρόλευκο υπάρχει και άλλο στην σχετική λίστα, καθώς μέσα στους 500 είναι και ο Κολοβός, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά και ο Μανωλάς ο οποίος το καλοκαίρι αποχαιρέτησε τον Πειραιά, μετά από δύο χρόνια σημαντικής καριέρας στον Ολυμπιακό, με προορισμό την Ρώμη. Τα σχόλια του περιοδικού για τους παίκτες είναι διθυραμβικά και αυτό δείχνει πως ο Ολυμπιακός έχει θέσει τις βάσεις για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τον σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα