«Εμείς δε θα φέρουμε... φουσκωτούς»

Gazzetta team
«Εμείς δε θα φέρουμε... φουσκωτούς»

bet365

Φτυσίματα, καφέδες και... φουσκωτούς καταγγέλλουν οι άνθρωποι του Ηρακλή Ψαχνών, μέσα από ειρωνική ανακοίνωση για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό.

«Επίθεση» στον Αχαρναϊκό από τον Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος με ειρωνική ανακοίνωση αναφέρεται στην διαιτησία του χτεσινού αγώνα και έκανε λόγο για «φουσκωτούς», φτυσίματα, ενώ δεν έλειψαν και τα παράπονα για την διαιτησία.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, όσον αφορά τον χθεσινό αγώνα στο γήπεδο του Μενιδίου με τον Αχαρναικό, θα ήθελε να εκφράσει τα συγχαρητήρια στον διαιτητή Σελίμο για την αντικειμενική διαιτησία του, την εκτίμησή της για το καθαρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Αχαρναικού και την άψογη συμπεριφορά του προπονητικού team και να προσκαλέσει τους φιλάθλους του να παρακολουθήσουν τον αγώνα του 2ου γύρου στα Ψαχνά, παρέα με τους φιλάθλους μας.

Εμείς σκοπεύουμε να πρωτοτυπήσουμε. Δεν πρόκειται να φτύσουμε τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές, να γεμίσουμε τον αντίπαλο πάγκο με καφέδες, νερά και σάλια και δεν θα προσλάβουμε φουσκωτούς και περιθωριακούς να σουλατσάρουν εντός γηπέδου, παίζοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο με μία μπαλα στο γήπεδο. Δεν το λες και λίγο».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα