Κολοβός: «Δίκαιη η ισοπαλία»

Gazzetta team
Κολοβός: «Δίκαιη η ισοπαλία»

bet365

Ο Δημήτρης Κολοβός μίλησε για τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό, για τον τρόπο παιχνιδιού των «κυανέρυθρων» αλλά και για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 για:

το 2-2 με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και μπορεί να γυρίσει τέτοιου είδους ματς. Ήταν πολύ καλός, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και πιστεύω πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Εμείς δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το υπέρ μας 2-0».

-το πού κρίθηκε το παιχνίδι: «Υπήρχε κούραση, γιατί ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή και έπρεπε να τρέξουμε περισσότερο. Όταν πρέπει να κερδίσεις την μπάλα, είναι πιο κουραστικό από ό,τι να την κρατάς. Δεν πιστεύω όμως ότι το 2-2 ήρθε μόνο από την κούραση. Ήταν και η κλάση της ομάδας του Ολυμπιακού».

-τις αντεπιθέσεις του Πανιωνίου: «Δουλέψαμε πάνω στις αντεπιθέσεις, γιατί ξέραμε ότι δεν μπορείς να έχεις την κατοχή όταν αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό. Θα θέλαμε να έχουμε περισσότερη ώρα την μπάλα για να βγάλουμε περισσότερες ευκαιρίες, δεν τα καταφέραμε, αλλά πετύχαμε και δύο γκολ».

-το προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Είναι δύσκολο ματς. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα, δεν έχει χάσει ακόμη στο γήπεδό του και το να πάρουμε βαθμούς εκεί θα είναι σημαντικό για μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα