Παπαδόπουλος: «Μπορούμε να προλάβουμε την άνοδο»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Μπορούμε να προλάβουμε την άνοδο»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σούλης Παπαδόπουλος, τόνισε ότι όχι μόνο ο Ηρακλής και η ΑΕΚ, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.:

Για εκείνους που λένε ότι οι ομάδες του παίζουν αμυντικά: «Την άμυνα πρέπει να τη διδάσκεις, αφού όταν παίζεις με υποδεέστερο υλικό πρέπει να κάνεις και ανάλογες κινήσεις. Αν πάρετε παράδειγμα την Ατλέτικο, θα καταλάβετε τι εννοώ. Μου αρέσει η άμυνα, να διαβάζω τον αντίπαλο και να μην μου κάνουν πολλές ευκαιρίες. Την επίθεση τη χτίζεις από την άμυνα. Αν δείτε τα σκορ που έχω κάνει στην καριέρα μου υπάρχουν και… τεσσάρες και… πεντάρες. Αλλά αν χρειαστεί να έρθει ένα αποτέλεσμα, θα κάνω τα πάντα για αυτό».

Για τη χθεσινή εικόνα της Λάρισας μέσα στην έδρα της Παναχαϊκής: «Προσεγγίσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά εμείς θέλαμε να συνεχίσουμε με νίκη, αφού η ΑΕΚ έχει ένα σημαντικό προβάδισμα, όπως και ο Ηρακλής. Μέχρι χθες κυνηγούσαμε όλοι τον Ηρακλή. Κοιτούσαμε όλες οι ομάδες να μην χάσουμε. Όταν εμείς ήμασταν πίσω στο σκορ, και μάθαμε ότι κερδίζει ο Ηρακλής, άλλαξε η φιλοσοφία μας. Πολλές φορές έχουμε μείνει με παίκτη λιγότερο, και δεν έχεις τύχη αν κάτσεις πίσω και περιμένεις τον αντίπαλο. Επιλέξαμε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού και στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο και η τύχη. Το πρώτο και το τρίτο γκολ είναι πολύ όμορφα».

Για το αν υπάρχουν ελπίδες για την ΑΕΛ μετά τη νίκη του Ηρακλή επί της ΑΕΚ: «Και ο Απόλλων, και ο Ολυμπιακός Βόλου και η Παναχαϊκή έχουν ακόμα ελπίδες. Λογικά λέμε ότι κυνηγάμε την ΑΕΚ και τον Ηρακλή. Νομίζω ότι προλαβαίνουμε την άνοδο, αλλά θα παίξουν σημαντικό ρόλο και τα μεταξύ μας παιχνίδια. Το ίδιο λένε και αυτοί. Σίγουρα είναι τα φαβορί η ΑΕΚ και ο Ηρακλής, αλλά θα γίνει μάχη. Θέλουμε και η ΑΕΚ να έχει πίεση, αν και είναι μεγάλο φαβορί. Δεν μπορείς, όμως, να ξέρεις τι σου κρύβει το ποδόσφαιρο και όλα μπορούν να συμβούν. Κρίσιμη αγωνιστική είναι η επόμενη και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα