Κολοβός: «Μπορώ και στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Κολοβός: «Μπορώ και στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Δημήτρης Κολοβός δήλωσε χαρούμενος που βοήθησε τον Πανιώνιο και τόνισε πως μπορεί να τα καταφέρει και στον Ολυμπιακό.

Με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό αγωνίζεται ο Δημήτρης Κολοβός στον Πανιώνιο. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός σκόραρε κόντρα στους «ερυθρόλευκους», δήλωσε χαρούμενος που βοήθησε τους «κυανέρυθρους» και τόνισε πως μπορεί να τα καταφέρει αγωνιζόμενος και με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το 2-0 που έγινε 2-2: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και μπορεί να γυρίσει τέτοια ματς. Εμείς προσπαθήσαμε για τη νίκη, δεν τα καταφέραμε, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι. Ήμασταν τυχεροί που δύο φορές προηγηθήκαμε με δύο ευκαιρίες. Σίγουρα, μπορούσαμε κάτι καλύτερο, όμως είμαστε ευχαριστημένοι με το 2-2».

Για το ότι δεν είναι αρκετοί οι 39 βαθμοί για την παραμονή: «Δεν είναι αρκετοί, έτσι όπως έχουν εξελιχτεί τα πράγματα. Πάμε στον Ατρόμητο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το ότι πέτυχε γκολ κόντρα στην ομάδα που ανήκει: «Σκόραρα, είναι δύσκολη στιγμή για μένα. Αυτή τη στιγμή αγωνίζομαι στον Πανιώνιο, είναι η ομάδα που μ' έχει κάνει ποδοσφαιριστή και έχω κάνει τα πρώτα βήματα της καριέρας μου. Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος που μπόρεσα και βοήθησα την ομάδα. Θέλω να αγωνιστώ και στον Ολυμπιακό, πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Το ότι έπαιξα τόσα ματς μ' έχει κάνει ακόμα πιο δυνατό. Θα πάω να δείξω αυτό που μπορώ».

Για το ότι παίζει περισσότερο σαν κυνηγός: «Ο κόουτς πιστεύει ότι η θέση μου είναι στα άκρα. Έχω παίξει και πίσω από τον φορ και κατ' ανάγκη έπαιξα και σαν σέντερ φορ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα