Παπαδόπουλος: «Εμείς και η ΑΕΚ θα ανέβουμε»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Εμείς και η ΑΕΚ θα ανέβουμε»

bet365

Απολύτως βέβαιος για το ποιες θα είναι οι δύο ομάδες που θα ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής του Ηρακλή είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ, σε ένα ματς που μπορεί και να έκρινε οριστικά, από την πρεμιέρα των πλέι οφ, το ποιοι θα ανέβουν.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Επιλέξαμε να βγούμε ψηλά, να πρεσάρουμε για να καταστρέψουμε το παιχνίδι που χτίζει η ΑΕΚ από πίσω. Πιστεύω το καταφέραμε. Φέραμε νευρικότητα στην ΑΕΚ και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στην πρώτη φάση που κάναμε. Παρόλα αυτά δεν κρατούσαμε τη μπάλα. Ήμασταν καλοί στο τρανζίσιον. Η ΑΕΚ δικαίως ισοφάρισε. Ευτυχώς πήραμε προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε μεγάλη πίεση. Πρώτη φορά συνέβη αυτό. Αυτό έχει αιτία. Είναι η πίεση που δέχτηκε η ομάδα και το άγχος για το αποτέλεσμα», τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Παπαδόπουλος και συνέχισε: «Καταναλώσαμε πολλές δυνάμεις. Είμαι χαρούμενους για δύο λόγους. Πρώτον γιατί ήρθε πολύ κόσμος στο γήπεδο και του δώσαμε χαρά και δεύτερον διότι πήραμε τρεις βαθμούς στα πλέι οφ και ελπίζω κάποιοι να σταματήσουν να ελπίζουν πως θα βγούνε αυτοί και όχι εμείς. Τα παιδιά κάνανε τεράστια προσπάθεια όλη τη χρονιά και τους αξίζει όλο αυτό. Είμαι σίγουρος πως εμείς και η ΑΕΚ θα ανέβουμε».

Τέλος, σε ερώτηση και για τον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου με την Ξάνθη, ο προπονητής του Ηρακλή είπε ότι «για μένα το πιο σημαντικό δεν είναι η ψυχολογία που πήρε η ομάδα ενόψει Ξάνθης αλλά το γεγονός πως θα χαλάσει η ψυχολογία των άλλων, για να σταματήσουν να πιστεύουν πως θα ανέβουν αυτοί κι όχι εμείς».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα