Καβάλα - Πανσερραϊκός 0-1

Gazzetta team
Καβάλα - Πανσερραϊκός 0-1

bet365

Ο Πανσερραϊκός πήρε το ντέρμπι με την Καβάλα (1-0) και πλέον βρίσκεται... αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Football League!

Πολύ κοντά στην άνοδο στη Football League βρίσκεται πλέον ο Πανσερραϊκός. Η ομάδα των Σερρών πέρασε από την Καβάλα στο ντέρμπι της αγωνιστικής και ουσιαστικά έβαλε... ταφόπλακα στα όνειρα των γηπεδούχων για άνοδο τρεις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Η Καβάλα, είχε τεράστια ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο 35' όταν ο Μπρατσιάνι κέρδισε πέναλτι και ο Διαμαντίδης το εκτέλεσε άστοχα! Δύο λεπτά αργότερα η μπάλα τιμώρησε την Καβάλα, με τον Γκόγκα να κάνει το 1-0 για τον Πανσερραϊκό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καβάλα έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, πίεσε τους φιλοξενούμενους αλλά δεν τα κατάφερες. Έτσι, ο Πανσερραϊκός έφτασε τους 65 βαθμούς, την επόμενη αγωνιστική παίρνει ξεκούραστο τρίποντο με την Καστοριά που αποσύρθηκε και πάει στους 67 και πλέον όλα δείχνουν πως θα ξεκαθαρίσουν την προτελευταία αγωνιστική. Τότε που ο Άρης φιλοξενεί την Καβάλα και με νίκη θα πάει στην τελευταία αγωνιστικής στη χειρότερη στο -1, ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα όλα δείχνουν πως ο Πανσερραϊκός θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα