Νίκη ναι, δώρο όχι για Άρη! (vid)

Νίκη ναι, δώρο όχι για Άρη! (vid)

Gazzetta team
Νίκη ναι, δώρο όχι για Άρη! (vid)

bet365

Ο Άρης πέτυχε την 7η σερί νίκη του, κερδίζοντας εύκολα τον Έβρο Σουφλίου με 3-0, αλλά δεν ήρθε και το... χαρούμενο μαντάτο από την Καβάλα, καθώς ο Πανσερραϊκός κέρδισε!

Οι «κίτρινοι» είχαν το μυαλό τους και στο ντέρμπι της Καβάλας, εκεί όπου οι γηπεδούχοι υποδέχονταν τον Πανσερραϊκό και φυσικά στον Άρη ήθελαν γκέλα των «λιονταριών». Ο Άρης ήθελε να καθαρίσει την αναμέτρηση από νωρίς έτσι ώστε να φύγει το άγχος και να περιμένουν ένα... δώρο από την Καβάλα, που τελικά δεν ήρθε μιας και ο Πανσερραϊκός επικράτησε και παρέμεινε μόνος πρώτος στο +1.

Έτσι με το τέλος του πρώτου μέρους ουσιαστικά είχε «τελειώσει» και η υπόθεση νίκη. Οι «κίτρινοι» είχαν την καθολική υπεροχή και αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 41' όταν από σέντρα του Γεωργιάδη ο Καπνίδης με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ (1-0). Δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Άρης... τέλειωσε με την σεμνή τελετή! Ο Σουνάς με όμορφη ενέργεια γέμισε μέσα στην περιοχή του Έβρου, εκεί πιο ψηλά από όλους πήδηξε ο Σαμαράς και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη πάλι το ματς ήταν επιθετικός μονόλογος για τον Άρη, που από νωρίς είχε φάσεις για γκολ τόσο με τον Πόι, όσο και με τον Καπνίδη. Την ίδια ώρα σε πάγκο και εξέδρα τα ραδιοφωνάκια ήταν «καρφωμένα» στην μάχη της Καβάλας, όπου ο Πανσερραϊκός είχε το... κεφάλι στο σκορ! Μια ακόμη καλή φάση για τον Άρη έγινε στο 86' με τον Πόι, αλλά τελικά ο Αργεντίνος δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Αυτό όμως έγινε ακριβώς στο 90' με τον Ν' Λουντουλού που διαμόρφωσε το τελικό 3-0! Τελικά το ματς ολοκληρώθηκε με τον Άρη να παίρνει την εύκολη νίκη, αλλά χωρίς να έρχονται και τα καλά μαντάτα από την Καβάλα. Εκεί όπου ο Πανσερραϊκός πήρε μια νίκη ανόδου με το 0-1 επί της Καβάλας, καθώς έβγαλε μια δύσκολη έδρα και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με ένα πόντο διαφορά από τον 2ο Άρη!

ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Γκόλιας (46' Φερνάντες), Λιόνης, Σανιά, Καλογέρης, Ν΄Λουντούλου, Σουνάς (74΄Νάκας), Πόι, Καπνίδης (81' Σταυρόπουλος).
Εβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Κίτσος, Παναγιώτου, Λίτσιος, Τσαπάνης, Αβογιάν (71' Λαμπερνάκης), Μεμέτ, Εφραιμίδης (52' Μάτεβ), Ναθαναηλίδης, Δραγανίδης, Τοπούζης (73' Αμέτ).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα