Ξεκαθαρίζει ο Νότος, «φωτιά» στον Βορρά!

Ξεκαθαρίζει ο Νότος, «φωτιά» στον Βορρά!

bet365

Στο... κόλπο της σωτηρίας μπήκαν Αγροτικός Αστέρας και Καλλιθέα, κόλλησαν στον Βορρά, δύσκολες νίκες για Αχαρναϊκό και Παναιγιάλειο.

Πλέι άουτ Βορείου ομίλου

Ζάκυνθος - Αγροτικός Αστέρας 1-2

Τεράστια εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Αγροτικός Αστέρας, που επικράτησε της Ζακύνθου με 2-1 και έδειξε πως είναι έτοιμος να παλέψει για να ανατρέψει τα δεδομένα και να παραμείνει στην κατηγορία. Ο σύλλογος από τον Εύοσμο έπαιξε έξυπνα, έκλεισε τους χώρους και μπλόκαρε το παιχνίδι των γηπεδούχων, τους οποίους περίμενε να ανοιχτούν για να πιέσουν.

Έτσι κι έγινε, με τον Αγροτικό Αστέρα να εκμεταλλεύεται τους διαδρόμους στο 50΄και να ανοίγει το σκορ με τον Πάτο. Μάλιστα δέκα λεπτά αργότερα και με τους γηπεδούχους να τα έχουν... χαμένα, ο Βελλίνης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Το μόνο που κατάφερε η Ζάκυνθος ήταν να μειώσει με τον Βυθούλκα, όμως παρά τις αρκετές ευκαιρίες που ακολούθησαν - με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 82' οι παίκτες του Ακίνο δε κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Πολίτης, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Νόνης, Καμπούρης, Κρισμάρεβιτς, Οικονόμου (73' Κυριακίδης), Μπλέτσας (63' Πιτταράς), Ευθυμιάδης, Βαρέλα, Παπαδημητρίου (63' Βυθούλκας).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Βελλίνης (65' Σαμουηλίδης), Στεφανίδης, Καρακατσάνης (88' Μίλιτς), Τσεμπερίδης, Χιντζίδης, Πάτο (80' Καθάριος), Καπίας, Γεωργιάδης, Σκλιοπίδης, Ντόικιτς.

Τύρναβος - Αιγινιακός 0-0
Στο... μηδέν κόλλησαν Τύρναβος και Αιγινιακός, σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, αλλά δε κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την - ανούσια - υπεροχή τους, χωρίς καν να απειλούν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.

Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν πολύ φοβισμένες, δεν ρίσκαραν και έπαιξαν πολύ αμυντικά, με τον Αιγινιακό να έχει την κατοχή και τον έλεγχο του κέντρου, χωρίς να βρίσκει όμως διαδρόμους.

Σε μία από τις ελάχιστες καλές ευκαιρίες, ο Φαμπίνιο στο 50' είχε δοκάρι για τον Αιγινιακό, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, αφού στο Αχαλινόπουλος είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος (78' Κυριάκος), Λαμπρόπουλος, Καραμανλής, Σουλιώτης, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παπασάββας (46' Όττα), Γεωργίου (71' Στεργιανός), Ποκόνγκ, Γκούρτσας.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ροντρίγκο, Λιόλιος, Αχαλινόπουλος Κ., Πολύζος (46' Κυνηγόπουλος), Φαμπίνιο (71' Ρίκκα), Ζούρκος (67' Αραμπατζής), Μπονίγια, Πέντα, Καζάκης.

Πιερικός - Αν. Καρδίτσας 0-0
Χαμένη ευκαιρία για τον Πιερικό, που ήθελε την νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά έμεινε στο 0-0, αφήνοντας να περάσει ανεκμετάλλευτη η δύναμη της έδρας του.

Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι και να έχουν και ένα δοκάρι, με τον Καρτσαμπά να μην μπορεί να βρει δίχτυα στο 48ο λεπτό. Στην αντίπερα όχθη, οι παίκτες της ΑΣΑ απείλησαν μόνο με τον Μαυριά, χωρίς όμως να μπορεί να κλέψει το τρίποντο.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Τσουμάγκας, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Μπαξεβάνος (90+1' Παλιάτσιος), Τσιάρας, Μπουζούκης, Μυστακίδης (82' Μπαστάνης), Γιαννούλης, Σταματής, Καρατάσιος.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου, Φωτιάς, Οικονόμου, Νίκιτς, Μαυριάς, Κουλίδης, Τζέκος (78' Παναγιωτόπουλος), Πέεφ (82' Μπιτέλης), Βουτσιάς (63' Σαΐν).

Πλέι άουτ νοτίου ομίλου

Επισκοπή - Παναιγιάλειος 0-1
Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα του Παναιγιάλειου, που επικράτησε στην έδρα της Επισκοπής με 1-0 και έπιασε κορυφή από νωρίς στα πλέι άουτ του Νότου. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικές.

Παρόλα αυτά, ο Παναιγιάλειος που είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα, κατάφερε να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα και να βρει δίχτυα στο 57' με τον Φουρτάδο. Έτσι, η «μαύρη θύελλα» εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Ερμιονίδας, ενώ παράλληλα βύθισε την Επισκοπή, που παραμένει στο «μηδέν».

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Γουναρίδης, Νικολακάκης, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Δελήμπασης, Μανουσάκης (59' Δουμάνης), Βιτώρος (78' Πετράκος), Βιγιαφάνε, Νικόλτσης, Πάλλας (65' Δρακάκης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Μωυσίδης, Γκοτσούλιας (46' Πιζ), Ουρτάδο, Μίλιεβιτς (90+2' Σκαρτσίλας), Φουρτάδο, Μπουρλάκης (82' Σεχολάρι).

Αχαρναϊκός - Ηρακλής Ψαχνών 1-0
Αν και... έπαιξε με την φωτιά, ο Αχαρναϊκός κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Ηρακλή Ψαχνών στο Μενίδι και να πάρει το τρίποντο, επικρατώντας δύσκολα με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν την ομάδα του Βαζάκα και ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν τις φάσεις που δημιουργούσαν.

Όσο περνούσε η ώρα, ο Αχαρναϊκός κατάφερε να βρει τα πατήματά του και να ισορροπήσει την αναμέτρηση. Μάλιστα, με δράστη τον Ταμπάκη, ύστερα από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με το γκολ αυτό να είναι αυτό που έκρινε την αναμέτρηση.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Τσιάμης, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Καλογερόπουλος, Νιάρος, Ίλιεφ, Ιορδανίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μελίσσας, Νικολίτσης, Παληγεώργος, Τσιμόντζι, Ενρίκο, Ίβκοβιτς, Ράντι, Κόσουτιτς, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Τσούπρος.

Καλλιθέα - Ερμιονίδα 1-0

Με το δεξί μπήκε στα πλέι άουτ η ομάδα της Καλλιθέας, που κατάφερε να πάρει τεράστιας σημασίας νίκη κόντρα στην μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Ερμιονίδα με 1-0 και να μπει δυναμικά στην διεκδίκηση μίας θέσει που θα τις χαρίσει την παραμονή.

Οι Αθηναίοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και με δράστη τον Φράγκο κατάφερε να πάρει το υπερ-πολύτιμο τρίποντο, κόντρα σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου, την οποία και γκρέμισε από την κορυφή της βαθμολογίας, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην σειρά.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Γιαννίτσης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μιχαλόπουλος, Ντουρμισάι, Φράγκος, Μασάδο

ΕΡΜΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρος, Μουσταφίδης, Μηλιώτης, Τούτοριτς, Ιασωνίδης, Ταπέ, Συμελίδης, Κουτσοσπύρος, Όμο, Κιοσές, Στοϊκοβιτς

Η βαθμολογία των πλέι άουτ

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

1. Παναιγιάλειος 9
2. Ερμιονίδα 8
3. Αχαρναϊκός 7
4. Καλλιθέα 6
5. Επισκοπή 0
6. Ηρακλής Ψαχνών 0

Επόμενη αγωνιστική
Ηρακλής Ψαχνών – Επισκοπή
Ερμιονίδα – Αχαρναϊκός
Παναιγιάλειος – Καλλιθέα

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

1. Ζάκυνθος 6
2. Αναγέννηση Καρδίτσας 4
3. Αγροτικός Αστέρας 3
4. Αιγινιακός 2
5. Πιερικός 1
6. Τύρναβος 1

Επόμενη αγωνιστική
Αν. Καρδίτσας – Τύρναβος
Αγροτικός Αστ. – Πιερικός
Αιγινιακός – Ζάκυνθος

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα