Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής της Super League

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Το... κύριο πιάτο της 32ης αγωνιστικής της Super League σερβίρεται σήμερα με αναμετρήσεις που αφορούν τα πλέι οφ αλλά και τις ομάδες που θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Το Παναθηναϊκός - Ξάνθη άνοιξε και έκλεισε την πρώτη μέρα της 32ης αγωνιστικής της Super League. Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη με πέντε αναμετρήσεις να τραβούν τα βλέμματά μας.

Στις 15:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα που θέλει να συνεχίσει την πορεία του για τα πλέι οφ και την έξοδό του στην Ευρώπη.

Ο Γεωργιάδης δεν υπολογίζει σε Παπαδόπουλο, Ρατς, Παπαγιαννόπουλο και Βίτορ. Ετσι, με τα υπόλοιπα «όπλα» στη διάθεσή του θέλει να φτάσει στη νίκη ώστε για δεύτερο σερί σαββατοκύριακο να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς και να ετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του για τα πλέι οφ.

Από την άλλη, ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Ακόστα που είναι τιμωρημένος. Όλους τους άλλους μπορεί να τους περιλάβει στα πλάνα του.


Στις 17:15 έχουμε τρεις αναμετρήσεις. Μία από αυτές είναι το Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός. Οι Αρκάδες μετά το βαρύ 4-0 στη Βέροια θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι σε μια ομάδα που πέρα από τους τρεις βαθμούς δεν θα ψάξει τίποτα άλλο. Οι 37 βαθμοί που έχει η ομάδα του Ρόκα δεν εξασφαλίζουν την παραμονή και του χρόνου στη Super League.

Ο Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Γκοϊάν και Θεοδωρόπουλο, αλλά οι Μπαράλες, Αλόκο είναι κανονικά στην αποστολή.

Από την άλλη, ο Ρόκα πήρε μαζί του και τον Σερφά, ενώ εκτός έχουν μείνει οι Μεχία και Εμπό.


Ο Λεβαδειακός που έχει κι αυτός 37 βαθμούς υποδέχεται την ίδια ώρα τον Ατρόμητο, που μετά την απώλεια κόντρα στον ΠΑΣ δεν έχει άλλη επιλογή πέρα από το να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν υπολογίζει στον Κοντοέ που έμεινε στην Αθήνα μαζί με τους Νάστο, Κιβρακίδη, Δημούτσο, Τσέναμο, Λημνιό.

Για τους γηπεδούχους, ο Μάντζιος δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα να αντιμετωπίσει μιας και έχει στη διάθεσή του όλες τις διαθέσιμες λύσεις του.


Ο Πλατανιάς είναι η τρίτη ομάδα που έχει 37 βαθμούς και θα ψάξει να τους κάνει περισσότερους κόντρα στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου έχασε μόνη της το... τρένο της Ευρώπης και δύσκολα θα επιστρέψει σ' αυτό.

Οι Χανιώτες πήραν τους τρεις βαθμούς την περασμένη εβδομάδα λόγω του ότι η Νίκη Βόλου δεν αγωνίζεται πια, ενώ το ίδιο έκανε κι η ομάδα του Αγρινίου απέναντι στην Καλλονή.

Ο Γιώργος Παράσχος έχει στην αποστολή του 19 παίκτες, ενώ ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει στους Ετζενγκέλε, Μπεχαράνο αλλά έχει μαζί του το Γοδόι.


Το πρόγραμμα σήμερα ολοκληρώνεται με το Πανιώνιος - Ολυμπιακός. Εκεί, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την παραμονή της απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, που σε καμία περίπτωση ο Βίτορ Περέιρα δεν θέλει να δει τους παίκτες του να είναι χαλαροί. Δείτε ΕΔΩ τα πλάνα των δύο προπονητών για την εν λόγω αναμέτρηση.

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής και οι διαιτητές:

Σάββατο (25/4)
Παναθηναϊκός-Ξάνθη 2-0

Κυριακή (26/4)

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00)
Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός (17:15)
Λεβαδειακός-Ατρόμητος (17:15)
Πλατανιάς-Παναιτωλικός (17:15)
Πανιώνιος-Ολυμπιακός (19:30)

Δευτέρα (27/4)

Eργοτέλης - Κέρκυρα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα