Δίνει ευκαιρίες ο Περέιρα στη Νέα Σμύρνη

Gazzetta team
Δίνει ευκαιρίες ο Περέιρα στη Νέα Σμύρνη

bet365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής εκεί όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας θα παραταχθούν με αλλαγές στη σύνθεσή τους.

Ένας... διαφορετικός Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί σήμερα στη Νέα Σμύρνη. Ο Βίτορ Περέιρα θα δώσει ευκαιρία σε παίκτες όπως ο Σαντάνα, ο Μέγιερι κι ο Γιαννούλης ενώ απ' όσους άφησε εκτός αποστολής ζήτησε να μην απογοητευτούν, καθότι θα τους δώσει ευκαιρία στο ματς της Τετάρτης με τον Απόλλωνα.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του το Μέγιερι, ενώ στην άμυνα δίπλα στον Μποτία αντί του Σιόβα θα βρεθεί ο Σαντάνα. Ο Βραζιλιάνος ύστερα από τις 26/2 θα αγωνιστεί και πάλι. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Ελαμπντελαουί και στο αριστερό ο Γιαννούλης.

Τα δύο χαφ θα είναι οι Κασάμι - Μιλιβόγεβιτς με τους Ντουρμάζ - Ντοσεβί να είναι αριστερά και δεξιά του Μήτρογλου που θα έχει από πίσω του τον Ντομίνγκες.

Όσον αφορά τον Πανιώνιο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να ξεκινήσει με τους Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια και τους Τασουλή, Οικονόμου, Χατζηισαΐα και Αργυρόπουλο στην άμυνα. Κόρμπος και Μητρόπουλος είναι τα δύο χαφ, ενώ οι Μπακασέτας και Φούντας θα είναι αριστερά και δεξιά του Γιάννου που θα έχει πίσω του τον Κολοβό. Δεν αποκλείεται να πάρει θέση ο Μπουμάλ στην 11άδα και ο Γιάννου να μείνει εκτός. Ετσι ο Μπακασέτας θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα