Ζέκα: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη»

Ζέκα: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη»

Gazzetta team
Ζέκα: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη»

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ξάνθης και την αυτοπεποίθηση που δίνει αυτή στην ομάδα, αλλά και για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε και μετά τα αρνητικά αποτελέσματα μπήκαμε προβληματισμένοι. Στο δεύτερο ηρεμήσαμε, δεν ήμασταν νευρικοί και αυτό έφερε τη νίκη που θέλαμε».

Για το αν τους δίνει αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη: «Ερχόμασταν από κάποια αρνητικά αποτελέσματα δεν είχαμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά, όμως η νίκη σήμερα μας δίνει αυτοπεποίθηση για τα επόμενα παιχνίδια και τα πλέι οφ».

Για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο: «Ποτέ δεν είναι καλό να παίζεις χωρίς φιλάθλους που βάζουν δύναμη και μας βοηθάνε να φτάσουμε στη νίκη. Ήταν σημαντικό που επέστρεψαν και μας βοηθήσανε».

Για την Εθνική Ελλάδας: «Ακόμα δεν το έχω προχωρήσει, γιατί δεν έχω κάνει τα χαρτιά μου, όμως είναι κάτι που θα το συζητήσω με τον σύλλογο και θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα