Ουντινέζε - Μίλαν 2-1

Gazzetta team
Ουντινέζε - Μίλαν 2-1

bet365

Η Μίλαν προσέθεσε μία ακόμα ντροπιαστική εμφάνιση στη σεζόν και μετά την ήττα στην Ουντινέζε (2-1) δεν αποκλείεται να βρεθεί κάτω από τη 10η θέση.

Για ακόμα ένα ματς φέτος η ομάδα του Πίπο Ιντζάγκι έδειξε τραγικό πρόσωπο και παρότι... άντεξε για 45λεπτά στο Friuli ηττήθηκε τελικά από τους Τζεμπρέτε με 2-1 και παρέμεινε 30 βαθμούς μακριά από την 1η θέση του πίνακα. Κάθε φορά υπάρχουν και χειρότερα για τους Ροσονέρι που δεν είχαν ευκαιρία, ούτε κερδισμένο κόρνερ μέχρι το 87' όταν και πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Πατσίνι.

Στα 43 δευτερόλεπτα ο Ντι Νατάλε ανάγκασε τον Ντιέγο Λόπεθ σε επέμβαση και στη συνέχεια ο Χέιχο έκανε κακό τελείωμα και η προσπάθεια του Μπαντού μπλοκαρίστηκε. Ο Βίντμερ δεν βρήκε στόχο ύστερα από κόρνερ, με τον Φαν Χίνκελ να έχει την πρώτη προσπάθεια για την Μίλαν απελπιστικά άουτ. Οι Φριουλιάνι ήταν εμφανώς η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και ο Βίντμερ ξανά, λίγο έλλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Ντανίλο κατέβασε για τον Γκιλιέρμε αλλά ο τελευταίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα μόλις πάνω από τα δοκάρια, στην 13η προσπάθεια της ομάδας του Αντρέα Στραματσιόνι στο πρώτο μέρος.

Ο Παλέτα έμεινε στα αποδυτήρια με πρόβλημα στο γόνατο για να πάρει τη θέση του ο Ραμί και ο Ντι Νατάλε μπήκε δυνατά (και) στην επανάληψη όμως σούταρε ψηλά. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα που άξιζαν στο 58' όταν ο Πίντσι βρέθηκε μόνος στο πέναλτι έπειτα από κόρνερ του Τοτό και με δυνατό σουτ στη γωνία νίκησε τον Ντιέγο Λόπεθ (1-0). Η Μίλαν δεν κατάφερε να αντιδράσει και η Ουντινέζε έκανε το 2-0 με τον Μπαντού. Ο Γκανέζος χαφ γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τις 100 συμμετοχές του με το κλαμπ με πλασέ από κοντά μετά την πάσα του Γκιλιέρμε από δεξιά αφού ο Ντιέγο Λόπεθ είχε αποκρούσει το σουτ του Ντι Νατάλε.Η Μίλαν κέρδισε το πρώτο κόρνερ στο 87' και μετά την εκτέλεση του Τσέρτσι ο Πατσίνι με ωραία σκαστή κεφαλιά μείωσε για το τελικό 2-1.

Ουντινέζε (Αντρέα Στραματσιόνι): Καρνέζης, Ντανίλο, Ντομίτσι, Πίρις, Βίντμερ, Πίντσι, Μπαντού, Γκιλιέρμε (84' Παναγιώτης Κονέ), Αλαν, Χέιχο (54' Τερό), Ντι Νατάλε.

Μίλαν (Φίλιπο Ιντζάγκι): Ντιέγο Λόπεθ, Πελέτα (46' Ραμί), Μεξές, Αμπάτε, Αντονέλι, Ντε Γιονγκ, Φαν Χίνκελ, Μποναβεντούρα (74' Ντέστρο), Σούσο (64' Τσέρτσι), Μενέζ, Πατσίνι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα