Ο Ολυμπιακός ζήτησε αλλαγή στον τελικό Κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός ζήτησε αλλαγή στον τελικό Κυπέλλου

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός ζήτησε αλλαγή στον τελικό Κυπέλλου

bet365

Ο Ολυμπιακός ζήτησε αλλαγή στον τελικό Κυπέλλου λόγω της πρόκρισης στον Final 4 της Μαδρίτης.

Προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού λόγω του ότι ο τελικός Κυπέλλου συμπίπτει με αυτόν του Final 4 της Μαδρίτης.

Θυμίζουμε ότι στις 17/5 οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι στον τελικό Κυπέλλου (μετά το 3-0 επί του Απόλλωνα δύσκολα θα αλλάξει κάτι), ενώ η ομάδα μπάσκετ θα είναι στη Μαδρίτη και απέχει μόλις μία νίκη από τον τελικό.

Ετσι, σύμφωνα με το «Γαύρο», η ΠΑΕ ζήτησε την αλλαγή ημερομηνίας του τελικού από την ΕΠΟ, κάτι που δεν πρόκειται να δημιουργήσει κόλλημα σε μία εκ των άλλων δύο φιναλίστ (Ξάνθη ή Ηρακλή).

Εξάλλο, ακόμη και ώρα να αλλάξει ο τελικός και να γίνει πιο νωρίς πολλοί απ' αυτούς που θα ήταν στο γήπεδο θα είναι στη Μαδρίτη. Ετσι, το να γίνει άλλη μέρα το ματς και ούτε καν το Σάββατο (16/5) θα ήταν μία λύση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα