Με τις γνωστές απουσίες ο Ατρόμητος

Με τις γνωστές απουσίες ο Ατρόμητος

Νίκος Τσιώκος
Με τις γνωστές απουσίες ο Ατρόμητος

bet365

Με τις γνωστές απουσίες των Νάστου και Κιβρακίδη, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το ματς με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.

Μία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο περιελάμβανε η σημερινή ημέρα των παικτών του Ατρομήτου. Με αυτή συνεχίστηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, με τον Νίκο Νιόπλια να βλέπει και πάλι τους Νάστο, Κιβρακίδη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι εκτός για το ματς της Κυριακής (26/4), ενώ η προετοιμασία των Περιστεριωτών ενόψει αυτού θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το μεσημέρι του Σαββάτου (25/4). Με το πέρας αυτής, ο τεχνικός των Περιστεριωτών θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα