Τα εισιτήρια του Πανιωνίου με Ολυμπιακό

Νίκος Τσιώκος
Τα εισιτήρια του Πανιωνίου με Ολυμπιακό

bet365

Από το Σάββατο (25/4) θα μπορούν να προμηθευτούν οι φίλαθλοι του Πανιωνίου εισιτήριο για το ματς με τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Τη στιγμή που συνεχίζει την προετοιμασία του για το δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Πανιώνιος ανακοίνωσε ότι η προπώληση των εισιτηρίων αυτού θα ξεκινήσει από το Σάββατο (25/4). Οι «κυανέρυθροι» όρισαν τιμές από 10 έως 50 ευρώ και ελπίζουν να έχουν τη στήριξη του κόσμου σ' ένα ακόμα εντός έδρας ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι θύρες και οι τιμές:

Θύρα 2: 10 ευρώ, παιδικό 5 ευρώ

Θύρα 3: 10 ευρώ

Θύρες 4 κ 7: 15 ευρώ, παιδικό 5 ευρώ

Θύρα 5/6 Α κ Γ: 20 ευρώ

Θύρα 5/6 Β: 25 ευρώ

VIP: 50 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει το Σάββατο από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 11:00 έως τις 19:00.

Την Κυριακή, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 15:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα