Θέλει επιστροφή στην Γερμανία ο Κουράνι

Δημήτρης Τομαράς
Θέλει επιστροφή στην Γερμανία ο Κουράνι

bet365

Το όνομα του Κέβιν Κουράνι απασχολεί ξανά την ερυθρόλευκη επικαιρότητα με τον έμπειρο άσο να έχει σαν πρώτο του στόχο να γυρίσει στην Bundesliga.

Από το 2010 ο Κουράνι φοράει τα χρώματα της Ντιναμό Μόσχας έχοντας βάλει 55 γκολ σε 143 παιχνίδια. Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου για να φύγει. Ο Γερμανός διεθνής επιθετικός αν και συνηθισμένος από τα ταξίδια και το να μένει σε διάφορες χώρες, επιθυμεί να επιστρέψει στην Bundesliga, αρνούμενος να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Μοσχοβίτες.

Ο Κουράνι που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βραζιλία από Ούγγρο πατέρα και μητέρα από τον Παναμά έχει ζήσει σε Βραζιλία, Παναμά αλλά και πολλά χρόνια στην Γερμανία, όπου και πήρε την υπηκοότητα για να παίξει στην Εθνική (σ.σ. αν και θα μπορούσε να επιλέξει την Εθνική Βραζιλίας ή αυτή του Παναμά). Το συμβόλαιό του με τη Ντιναμό Μόσχας εκπνέει φέτος το καλοκαίρι και ο ίδιος θεωρεί πως θα πρέπει να γυρίσει στην Γερμανία και ενώ το όνομά του έχει συνδεθεί ξανά με τον Ολυμπιακό.

«Ήταν πέντε πολύ ωραία χρόνια. Άκρως ενδιαφέροντα και όμορφα. Τώρα όμως θα πρέπει να αποχωρήσω», τόνισε ο 33χρονος. Το να κάνει το επόμενο βήμα δεν του είναι εύκολο καθώς όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος δέθηκε πολύ με την Μόσχα, την ομάδα και τον κόσμο της. «Η οικογένειά μου όμως θέλει να γυρίσουμε στην Γερμανία και είναι και κάτι που το θέλω και εγώ», συμπλήρωσε. Μία ομάδα στην οποία μπορεί να κλείσει είναι η Στουτγκάρδη ενώ ο ίδιος έχει την διάθεση να δεχθεί ακόμα και μειωμένο συμβόλαιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα