Εμιλιάνο: «Όλα ανοιχτά για Καρίγιο, θέλει ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ»! (vids)

Εμιλιάνο: «Όλα ανοιχτά για Καρίγιο, θέλει ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ»! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Εμιλιάνο: «Όλα ανοιχτά για Καρίγιο, θέλει ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ»! (vids)

bet365

To Gazzetta εντόπισε στην Αργεντινή το δεξί χέρι του Σιμονιάν, Εμιλιάνο, που εκπροσωπεί τον Καρίγιο. Τι επισήμανε για τις προθέσεις του παίκτη, Ολυμπιακό, Μπουντεσλίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο άμεσος συνεργάτης του ατζέντη του Κουίντιο Καρίγιο, Εμιλιάνο, μίλησε στο Gazzetta.gr για τα δεδομένα της υπόθεσης του νεαρού Αργεντίνου άσου, που έχει βρεθεί στο ερυθρόλευκο στόχαστρο. «Αυτήν την στιγμή που μιλάμε όλα είναι ανοιχτά για τον Καρίγιο. Ο κ. Σιμονιάν εδώ και δύο εβδομάδες είναι σε ταξίδι στην Ευρώπη και γι' αυτόν τον λόγο. Μιλάει με ομάδες και με τον Καρίγιο. Για τον Ολυμπιακό έχουμε ακούσει και διαβάσει και εμείς το τι γράφεται όμως δεν υπάρχει καμία πρόταση ή επίσημη συζήτηση για τον παίκτη», μας τόνισε αρχικά.

Σχετικά με τις προθέσεις του παίκτη ο Εμιλιάνο υπογράμμισε πως «παρότι ο Καρίγιο έχει συμβόλαιο με την Εστουδιάντες υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον και δεν το θεωρώ καθόλου βέβαιο το να συνεχίσει στην Αργεντινή. Προς το παρόν μιλάμε με δύο ομάδες από την Μπουντεσλίγκα, των οποίων τα ονόματα δεν μπορώ να σας πω.

Πρώτος στόχος του Κουίντο από την στιγμή που θα φύγει από την Αργεντινή θα είναι να κλείσει σε ομάδα που θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό θέλει πάνω απ' όλα. Επιζητά μία ομάδα με στόχους και φιλοδοξίες που να παίζει σε αυτήν την διοργάνωση». Κλείνοντας υποστήριξε ότι «αφού ο κύριος Σιμονιάν ολοκληρώσει τον κύκλο όλων των επαφών του τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Δεν αποκλείω κανένα ενδεχόμενο.

Ακόμα και πιθανή κίνηση του Ολυμπιακού ή το να γίνουν κάποιες συζητήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Όλα αυτά όμως θα τα δούμε στην πορεία. Πιστεύω πως έχουμε πορεία ακόμα να διανύσουμε για το θέμα του Κουίντο». Οι Αργεντίνοι πάντως συνεχίζουν να στέκονται στο μεγάλο κόστος μίας τέτοιας μεταγραφής και στις πολλές ομάδες που θέλουν τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα