Τελεσίγραφο-έκκληση από την UEFA!

Gazzetta team
Τελεσίγραφο-έκκληση από την UEFA!

bet365

Η UEFA με επιστολή της προς την ΕΠΟ απευθύνει έκκληση προς την ελληνική πλευρά, προκειμένου να αποφευχθεί έστω και την ύστατη στιγμή το Grexit.

Το gazzetta.gr σας έχει ενημερώσει από την αρχή για το ποδοσφαιρικό Grexit που έχει ξεκινήσει, καθώς και για το πόσο σοβαρά είναι πλέον τα πράγματα, με τον Τζιάνι Ινφαντίνο να αναλαμβάνει δράση.

Ο Γενικός Γραμματέας της UEFA, με αποκλειστική συνέντευξη στο gazzetta.gr, έστειλε την τελευταία του προειδοποίηση και ενημέρωσε για την επιστολή που έχει σταλεί προς την ελληνική πλευρά με συγκεκριμένες συστάσεις και πιθανές συνέπειες αν αυτές δεν ακολουθηθούν.

Η εν λόγω επιστολή, είναι επί της ουσίας ένα τελεσίγραφο-έκκληση από την ευρωπαϊκή πλευρά προς την ελληνική, προκειμένου την τελευταία στιγμή να υπάρξει ανατροπή δεδομένων και να αποφευχθεί η σύγκρουση.

Επί της ουσίας, καλεί την Κυβέρνηση να ακολουθήσει τις συστάσεις της, να παγώσει την ψήφιση του νομοσχεδίου που έχει ήδη καταθέσει στη Βουλή και να προχωρήσεις άμεσα σε διαπραγματεύσεις με την UEFA, ώστε να βρουν κοινές λύσεις για τα προβλήματα και να καταθέσουν ένα νέο νομοσχέδιο ή να τροποποιήσουν το υπάρχον.

 

Τελευταία Νέα