Επιστροφή στις προπονήσεις για Ολυμπιακό

Επιστροφή στις προπονήσεις για Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Επιστροφή στις προπονήσεις για Ολυμπιακό

bet365

Οι παίκτες του Βίτορ Περέιρα επέστρεψαν στον Ρέντη για προπόνηση μετά το ρεπό που είχαν την Δευτέρα.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός επανήλθε το πρωί της Τρίτης στο γήπεδο, για προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο την προσεχή Κυριακή. Έτσι άρχισε η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι ενώ το βάρος έπεσε στα τελειώματα φάσεων και τις τελικές προσπάθειες. Στην συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα (ή στο μεγαλύτερο κομμάτι αυτού) με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, έκαναν αποθεραπεία. Κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι. Τα ιατρικά προβλήματα έχουν μειωθεί με τον Γιάννη Μανιάτη να ακολουθεί ακόμα πρόγραμμα αποκατάστασης και τον Γιώργο Στρέζο να κάνει ατομικό και θεραπεία. Την Τετάρτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα