Συρίγος: «Τίτλος τιμής να σε κατηγορεί ο Κούγιας»

Συρίγος: «Τίτλος τιμής να σε κατηγορεί ο Κούγιας»

Gazzetta team
Συρίγος: «Τίτλος τιμής να σε κατηγορεί ο Κούγιας»

bet365

Για το θέμα που προέκυψε με την επιστολή των παικτών και των προπονητών της Παναχαϊκής, μίλησε ο ταμίας του ΠΣΑΠ Σταμάτης Συρίγος.

Θέση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες έπειτα από την επιστολή των παικτών και των προπονητών της Παναχαϊκής εναντίον του Κώστα Κιάσσου και του Σταύρου Βαγγελόπουλου, πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΣΑΠ Σταμάτης Συρίργος με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Μετρόπολις 95,5.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Μετρόπολις 95,5:


«Όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο ξέρουν ποιος είναι ο κ. Κούγιας. Για εμένα προσωπικά, το να είναι εναντίον μου και να με κατηγορούν τέτοιοι άνθρωποι είναι τίτλος τιμής. Πρέπει να ακουστεί η αλήθεια. Από τον Σεπτέμβριο οι Κιάσσος και Βαγγελόπουλος έπρεπε να πληρώνονται σε δόσεις. Οι άλλες ομάδες πληρώνουν κανονικά τις δόσεις. Μία ομάδα έβαλε προχθές 15.000 σε παίκτες που χρωστούσε. Ο Κούγιας δεν πλήρωσε καθόλου, για αυτό και μαζεύτηκε αυτό το ποσό. Ο Βαγγελόπουλος θα μπορούσε να διεκδικήσει 49.000 ευρώ, αλλά ρύθμισε στις 35.000 ευρώ. Ο Κιάσσος θα μπορούσε να λάβει 34.000 ευρώ και ρύθμισε στις 20.000 ευρώ. Τα παιδιά αυτά έδειξαν αλληλεγγύη στους συναδέλφους τους, όχι στον κ. Κούγια».


Για τη στάση Βαγγελόπουλου, Κιάσσου: «Από τον Σεπτέμβριο έπρεπε να πληρώνονται κάποιες δόσεις για τους ποδοσφαιριστές και οι άλλες ομάδες που αναφέρει ο κ. Κούγιας πλήρωναν. Ο Κούγιας δεν πλήρωσε καθόλου γι’ αυτό και μαζεύτηκε αυτό το ποσό. Τα παιδιά έδειξαν αλληλεγγύη στους συναδέλφους τους, όχι στον κ. Κούγια. Έκαναν διακανονισμούς ρίχνοντας τις απαιτήσεις τους προκειμένου να παίξουν οι συνάδελφοί τους στα πλέι οφ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα