Κουτσοσπύρος: «Μπορεί να τα καταφέρει η Παναχαϊκή»

Κουτσοσπύρος: «Μπορεί να τα καταφέρει η Παναχαϊκή»

Gazzetta team
Κουτσοσπύρος: «Μπορεί να τα καταφέρει η Παναχαϊκή»

bet365

Την πίστη του ότι η Παναχαϊκή μπορεί να κάνει την έκπληξη στα πλέι όφ , εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρώην παίκτης των Αχαιών Χρήστος Κουτσοσπύρος.

Αισιόδοξος ότι η Παναχαϊκή μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη στην διαδικασία των πλέι όφ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην τοπική εφημερίδα της Πάτρας «Πρωινή Γνώμη» ο πρώην άσος των Αχαιών Χρήστος Κουτσοσπύρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Πρωινή Γνώμη»:

«Σίγουρα, ΑΕΚ και Ηρακλής έχουν προβάδισμα, λόγω της βαθμολογικής τους θέσης, αλλά η Παναχαϊκή θα το παλέψει επί ίσιος όροις για να βγει στη Σουπερ Λιγκ. Η προσωπική μου θέση είναι, ότι μπορεί να τα καταφέρει. Γνωρίζω ότι ο Ηρακλής έχει καλή ομάδα, γίνεται καλή και σοβαρή δουλειά, όμως η Παναχαϊκή έχει πολύ καλό σύνολο και το είδα και στο προχθεσινό μεταξύ μας φιλικό. Η φετινή Παναχαϊκή είναι μια ομάδα που ξέρει τι ζητά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχει πολύ καλό προπονητή, ο πρόεδρος είναι από κοντά στην ομάδα και μπορεί να αντεπεξέλθει στην διαδικασία των πλέι-οφ.

Αυτό που είδα στη φετινή Παναχαϊκή είναι ότι έχει τέσσερις ταλαντούχους παίκτες σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και αν συνεχιστεί η καλή δουλειά που ξεκίνησε φέτος, τότε το πλάνο θα βγει. Η Παναχαϊκή είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο στο πλευρό της και θέλω να πω δηλαδή ότι και φέτος να μην έρθει η άνοδος, του χρόνου θα πρέπει να διεκδικήσει πάλι την άνοδο της στην Σούπερ Λιγκ.

Εγώ από την πλευρά μου εύχομαι ότι καλύτερο φέτος στην Παναχαϊκή και μακάρι να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα