Αντσελότι: «Να μάθουμε να ζούμε με τις απουσίες»

Αντσελότι: «Να μάθουμε να ζούμε με τις απουσίες»

Κώστας Ζάλιαρης
Αντσελότι: «Να μάθουμε να ζούμε με τις απουσίες»

bet365

Με αυτοπεποίθηση για την πρόκριση, δίχως να μείνει στα αγωνιστικά προβλήματα, θα παλέψει η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Ατλέτικο στον επαναληπτικό της Τετάρτης, σύμφωνα με τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο κόουτς της «βασίλισσας» που έμαθε σήμερα το πρωί ότι δεν θα μπορεί να υπολογίζει ούτε τον Καρίμ Μπενζεμά για τον επόμενο μήνα, θέλησε να τονίσει την ανάγκη η ομάδα του να μην σκέφτεται τις απώλειες και τους τραυματίες, αλλά να προχωράει και να μάχεται με ό,τι «όπλα» έχει, όπως το έχει πράξει και στο παρελθόν.

«Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τους τραυματισμούς και τις απουσίες των παικτών. Και πέρυσι είχαμε πολλά προβλήματα, ενώ ο Τσάμπι Αλόνσο δεν έπαιξε καν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, άσχετα αν ήταν τιμωρημένος. Πρέπει να προχωράμε και να μη μένουμε στις απουσίες. Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν κίνητρο και έχουμε αυτοπεποίθηση για να πετύχουμε το στόχο μας» είπε ο Ιταλός προπονητής για να προσθέσει:

«Η Ατλέτικο έχει πολύ δυνατή ομάδα με πολύ καλή επίθεση και θα χρειαστεί υπομονή για να διασπάσουμε την άμυνά της, η οποία φυσικά είναι από τις καλύτερες. Πρέπει να παρουσιαστούμε όπως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο “Βιθέντε Καλντερόν” και πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα κάνουμε ό,τι ακριβώς πρέπει. Έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο αγώνα για να κάνουμε αυτό που πρέπει και δεν θα πρέπει να βιαστούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα