Κατσικογιάννης: «Μας στοίχισε το κακό ξεκίνημα»

Κατσικογιάννης: «Μας στοίχισε το κακό ξεκίνημα»

Gazzetta team
Κατσικογιάννης: «Μας στοίχισε το κακό ξεκίνημα»

bet365

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης μίλησε στο gazzetta.gr για την παρουσία της Καλλιθέας, την αγωνιστική της βελτίωση, το έργο του Νίκου Παντελή, αλλά και για την επόμενη μέρα της καριέρας του.

Η Καλλιθέα εξασφάλισε την παρουσία της στα πλέι άουτ και ο Γιώργος Κατσικογιάννης μιλώντας στο gazzetta.gr, αναφέρθηκε στην πολύ καλή πορεία των «κυανόλευκων» στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, την μάχη των πλέι άουτ, αλλά και για το γηπεδικό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει η ομάδα του.


Η Καλλιθέα κατάφερε σε δώδεκα αγωνιστικές να πετύχει επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες με συνέπεια να εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι άουτ. Μπορεί να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία;

«Σίγουρα είναι κάτι το οποίο πιστεύουμε πάρα πολύ, καθώς η ομάδα έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο στον δεύτερο γύρο. Πιστεύω ότι μας στοίχισε το κακό ξεκίνημα όπου στις πρώτες 5-6 αγωνιστικές είχαμε μόλις έναν βαθμό»


Η ομάδα από την στιγμή που την ανέλαβε ο Νίκος Παντελής εμφάνισε άλλο πρόσωπο. Τι ήταν αυτό το οποίο άλλαξε με συνέπεια την μεταμόρφωση της;

«Είναι ένας καταξιωμένος προπονητής καθώς έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες. Ξέρει πολύ καλά την κατηγορία και με την παρουσία του μας βοήθησε κυρίως στον ψυχολογικό τομέα, αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Επίσης θετικό είναι το γεγονός ότι γνωρίζει την ομάδα καθώς έχει δουλέψει και στο παρελθόν σ΄αυτή, συν του ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουν συνεργαστεί ξανά μαζί του στο παρελθόν».


Φέτος η Καλλιθέα δεν αγωνίστηκε στην έδρα της. Πιστεύεις ότι αυτό την έχει επηρεάσει ως προς την απόδοση της;

«Σίγουρα γιατί είναι αλλιώς να παίζεις στο γήπεδο σου. Έχουμε παίξει ήδη σε δύο γήπεδα καθώς έχουμε παίξει στη Νέα Σμύρνη, αλλά και στον Ταύρο. Σίγουρα όταν μια ομάδα δεν παίζει στην φυσική της έδρα αποτελεί μειονέκτημα για αυτήν»


Το γεγονός ότι τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ θα ξεκινήσουν την προσεχή Κυριακή έπειτα από τρεις εβδομάδες, σας προβληματίζει ως προς την απόδοση σας;

«Σίγουρα θέλαμε η διαδικασία να ξεκινήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αν γινόταν και κατευθείαν μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, μιας και η ομάδα είχε βρει τον ρυθμό της και προερχόταν από θετικά αποτέλεσμα. Από την άλλη δουλέψαμε ακόμα περισσότερο τις αδυναμίες μας μαζί με τον προπονητή μας. Κάναμε δύο δυνατά φιλικά με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και πιστεύω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει στα πλέι άουτ»


Ξεκινάτε την διαδικασία των πλέι άουτ με τρεις βαθμούς. Θεωρείς ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο το γεγονός αυτό;

«Προσπαθήσαμε στο πρωτάθλημα προκειμένου να μπούμε στην διαδικασία με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Πιστεύω ότι πέρα από την Ένωση Ερμιονίδας η οποία έχει οκτώ βαθμούς, όλοι οι υπόλοιποι βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο».


Οι μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο κατά πόσο βοήθησαν την ομάδα στην αγωνιστική της βελτίωση;

«Τα παιδιά που ήρθαν τον Ιανουάριο βοήθησαν πάρα πολύ την ομάδα καθώς είναι καλοί παίκτες. Ελπίζουμε στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία»


Θα μείνεις και του χρόνου στην ομάδα ή στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσεις προκειμένου να ψάξεις τον επόμενο σταθμό της καριέρας σου;

«Στόχος μου αυτή τη στιγμή είναι να βοηθήσω την ομάδα, προκειμένου να μείνει στην κατηγορία, καθώς τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου έχουμε επικεντρώσει την προσοχή μας σ΄αυτόν. Όσον αφορά την παραμονή μου βρίσκομαι στην ομάδα για τρίτη σερί χρονιά. Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο μου και θα συζητήσω με την διοίκηση το ενδεχόμενο παραμονής μου σ΄αυτήν».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα