ΠΑΟΚ: Η συγνώμη του Μακ

ΠΑΟΚ: Η συγνώμη του Μακ

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Η συγνώμη του Μακ

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ αισθάνθηκε την ανάγκη ν’ απολογηθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ που δεν μπόρεσε να σκοράρει στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, «σπάζοντας» ταυτόχρονα την κακοτυχία.

Μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός μοιράστηκε μαζί με τον κόσμο του ΠΑΟΚ τις σκέψεις του για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, αλλά και την αλλαγή που είχαμε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. «Συγγνώμη που δεν κατάφερα να «σπάσω» την κακοτυχία. Ίσως η στιγμή να γίνει αυτό να έχει έρθει πιο κοντά. Ευτυχώς, στο τέλος πετύχαμε ένα γκολ με μία όμορφη εκτέλεση φάουλ. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε ικανοποιημένοι που επιστρέψαμε στη δεύτερη θέση. Σταδιακά, η απόδοσή μας είναι συνεχώς καλύτερη. Και πνευματικά όμως τα πηγαίνουμε καλύτερα, μέσω της ομαδικής δουλειάς στην προπόνηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα