Aπόφαση - βόμβα για την εγκληματική οργάνωση (vid)

Aπόφαση - βόμβα για την εγκληματική οργάνωση (vid)

bet365

Τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν, σε σχέση με την εγκληματική οργάνωση, με την απόφαση για το πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, Χαρίλαο Ζυγογιάννη.

Αθώος δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Football League, Χαρίλαος Ζυγογιάννης, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε καταθέσει για την εμπλοκή του στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» που απασχολεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη.

«Δεν έχω καμία ανάμειξη» τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο...

Αυτό, όμως, που έχει μεγάλη σημασία είναι η απόφαση του ανακριτή με την Εισαγγελέα Μαυροπούλου, που επιβάλλει στον κ.Ζυγογιάννη απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο μέχρι να γίνει η δίκη για την υπόθεση. Η κατηγορία με την οποία έχει επιβαρυνθεί, αφορά δωροδοκία/δωροληψία και αλλοίωση αποτελέσματος για τον αγώνα Εθνικός Γαζώρου – Τύρναβος το οποίο διεκόπη και στη συνέχεια καταλογίστηκε το ματς υπέρ του Εθνικού.

Αυτό αν συμβεί και με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους θα αλλάξει τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο, καθώς κατηγορούνται για την υπόθεση, εν ενεργεία διαιτητές και παράγοντες και μέχρι να γίνει η δίκη που δεν θα μπορούν να έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και πρέπει να παραιτηθούν από τις θέσεις τους και να αποχωρήσουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα