Μασάντο στο gazzetta.gr: «Με τον Περέιρα ήταν εγγυημένος ο τίτλος»

Μασάντο στο gazzetta.gr: «Με τον Περέιρα ήταν εγγυημένος ο τίτλος»

Μασάντο στο gazzetta.gr: «Με τον Περέιρα ήταν εγγυημένος ο τίτλος»

bet365

Ο Πάουλο Μασάντο αποκαλύπτει στο gazzetta.gr τις συγκινητικές συνομιλίες με τους πρώην συμπαίκτες του για το 42ο πρωτάθλημα, ενώ αστειεύεται σημειώνοντας πως ο Ολυμπιακός πρόλαβε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και δεν μπορεί να τους κάνει πλάκα!

Το χάρηκε με την ψυχή του ο Πάουλο Μασάντο. Το «μουστάκι», όπως αυτοαποκαλείται μπορεί από το περασμένο καλοκαίρι να ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, ωστόσο εξακολουθεί να ενημερώνεται ενδελεχώς για όλα τα νέα της πρώην ομάδας του.

Ένας ευχάριστος και καλόκαρδος τύπος, για τον οποίο μόνο καλά λόγια έχουν να πουν όσοι συνεργάστηκαν μαζί του.

Ο Μασάντο στον Ολυμπιακό έκανε μόνο φίλους υποστηρίζοντας φανατικάι τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το gazzetta.gr ζήτησε από τον 29χρονο μεσοεπιθετικό την άποψη του για το πέμπτο διαδοχικό πρωτάθλημα των Πειραιωτών.

Ο Μασάντο, όπως αποκάλυψε συνεχάρη σχεδόν την μισή ομάδα του Ολυμπιακού μέσω του Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος του γνωστοποίησε πως ο τίτλος «κλειδώθηκε» και επίσημα.

«Έμαθα τα νέα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Σαλίνο με κάλεσε άμεσα. Μιλήσαμε επίσης και μετά το ματς με τον Λεβαδειακό.

Γινόταν χαμός στα αποδυτήρια, επικρατούσε εορταστική ατμόσφαιρα. Υπήρχε πολύ φασαρία. Έδινε ο ένας το τηλέφωνο στον άλλο και έτσι κατάφερα να συγχαρώ σχεδόν την μισή ομάδα».

Όπως τονίζει ο άσος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ αρκετοί πρώην συμπαίκτες του, τον συγκίνησαν με τα λόγια τους.

«Με συγκίνησαν κάποιοι πρώην συμπαίκτες μου με τα λόγια τους ειδικά εκείνοι με τους οποίους παραμένουμε στενοί φίλοι.

Μου είπαν πως τους λείπω από την ομάδα αλλά και στους πανηγυρισμούς».

Σύμφωνα με τον Μασάντο η συμβολή του Βίτορ Περέιρα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν καθοριστική.

«Τους είπα πως με τον Βίτορ Περέιρα στον πάγκο, ο τίτλος ήταν εγγυημένος γιατί είναι σπουδαίος προπονητής και είμαι βέβαιος πως την επόμενη χρονιά θα χτίσει μία ακόμη πιο ισχυρή ομάδα».

Η πρόωρη κατάκτηση του τίτλους από τους «ερυθρόλευκους» χάλασε τα σχέδια του πρώην παίκτη της Τουλούζ καθώς σκόπευε να στεφθεί πρωταθλητής στην Κροατία πριν από τον Ολυμπιακό προκειμένου να κάνει πλάκα στους πρώην συμπαίκτες του.

«Είμαι λίγο στενοχωρημένος γιατί ήθελα να κατακτήσω το πρωτάθλημα εδώ στην Κροατία με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ πριν από τον Ολυμπιακό για να τους κάνω πλάκα, αλλά τώρα μου κάνουν εκείνοι γιατί είναι πρωταθλητές και εγώ δεν είμαι. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Είμαι πεπεισμένος πως θα σφραγίσουμε τον τίτλο μας εδώ το συντομότερο δυνατό. Έτσι θα μπορώ να καλέσω τους φίλους μου από τον Ολυμπιακό και να πανηγυρίσουμε μαζί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα