Γούναρης: «Η πιο κρίσιμη μάχη είναι τώρα»

Gazzetta team
Γούναρης: «Η πιο κρίσιμη μάχη είναι τώρα»

bet365

Για την έναρξη των πλέι άουτ, εκφράζοντας παράλληλα την δυσαρέσκεια του προς τους τοπικούς φορείς του νησιού, μίλησε ο πρόεδρος της Ζακύνθου Στέλιος Γούναρης.

Σε δηλώσεις μέσω των οποίων αφήνει αιχμές προς διάφορες κατευθύνσεις, προέβη ο πρόεδρος της Ζακύνθου Στέλιος Γούναρης ο οποίος μιλώντας στο ioniansports.gr τόνισε ότι η ομάδα είναι έτοιμη εν όψει των πλέι άουτ, ζητώντας παράλληλα την βοήθεια του κόσμου προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ioniansports.gr:

«Χθες δώσαμε αγώνα στις δικαστικές αίθουσες και πετύχαμε ακόμη μια νίκη κόντρα σε όλους αυτούς που ζητούν την «αγωνιστική χρεοκοπία» της ομάδας. Από σήμερα ο ΑΠΣ Ζάκυνθος καλείται να υπερασπιστεί τα νόμιμα κεκτημένα που με τόσο κόπο έχει κερδίσει τα δύο τελευταία χρόνια. Κανένας δεν μας χαρίστηκε, ούτε θα χαριστεί.

Ό,τι έχουμε πετύχει ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, από όλους αυτούς που έχουν οραματιστεί έναν ΑΠΣ Ζάκυνθος αντάξιο της ιστορίας του και του λαού του. Η πιο κρίσιμη «μάχη» είναι τώρα! Είναι η στιγμή της αλήθειας. Ο απλός κόσμος της ομάδας είναι εδώ. Ζητώ από όλους αυτούς τους «στρατιώτες» τους απλούς και αγνούς Ζακυνθιακούς να υψώσουν «τοίχος» προστασίας και να περιφρουρήσουν τα κεκτημένα.

Πολλοί στο νησί μας γύρισαν την πλάτη, η εξουσία… και οι έχοντες! Δεν πειράζει… ο ΑΠΣ Ζάκυνθος είναι μεγάλη ομάδα και αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο λαό του.

Από την Κυριακή αρχίζει ακόμη μια «μάχη», μια «μάχη» που όλοι μαζί πρέπει να πολεμήσουμε. Αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας δίνει ο κάθε Ζακυνθινός μια μικρή οικονομική βοήθεια που τόσο έχει ανάγκη η ομάδα. Υπάρχει αυτή τη στιγμή τεράστιο οικονομικό πρόβλημα.

Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος, όλοι μαζί θα έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε την ομάδα εκεί που αξίζει πραγματικά. Στην καινούργια Σούπερ Λίγκα 2!».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα