Δύσκολη νύχτα για Μπάγερν, υπό έλεγχο στο «Καμπ Νόου»

Κώστας Ζάλιαρης
Δύσκολη νύχτα για Μπάγερν, υπό έλεγχο στο «Καμπ Νόου»

bet365

Φως στην άκρη του τούνελ θέλουν να δουν απόψε οι Βαυαροί που καλούνται να ανατρέψουν το 3-1 της Πόρτο ώστε να βρεθούν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν... αρέσουν οι εκπλήξεις στη Μπαρτσελόνα και δεν θέλει να δώσει δικαιώματα στην Παρί.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει μπροστά της μια πολύ δύσκολη νύχτα στην «Allianz Arena». Κι αυτό γιατί η ίδια την έκανε έτσι. Η Πόρτο στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά εμφανίστηκε καλύτερη και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον... ξεχασμένο Κουαρέσμα κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη με σκορ 3-1 και άσχετα από το γκολ που έχει δεχθεί, ξέρει ότι έχει τη δυνατότητα να πετάξει εκτός συνέχειας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ισχυρίστηκε πως «δεν θα είχε νόημα να βγούμε στο γήπεδο αν δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση», ενώ από την πλευρά του ο Λοπετέγκι υποστήριξε ότι «είμαστε προβλέψιμη ομάδα και θα χρειαστεί να κάνουμε αλλαγές, όμως η νοοτροπία μας θα είναι η ίδια με το πρώτο παιχνίδι και θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε».

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι έχουν απώλειες αφού εκτός έχουν μείνει οι Αλάμπα, Μπενάτια, Μαρτίνεζ, Ρόμπεν, Ριμπερί και Σταρκ, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.

Οι «δράκοι» δεν έχουν τους Σάντρο, Ντανίλο και Τέγιο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπαντσντούμπερ, Μπερνάτ, Αλόνσο, Λαμ, Τιάγκο, Γκέτσε, Μίλερ, Λεβαντόφσκι

Πόρτο: Φαμπιάνο, Ρικάρντο, Μαϊκόν, Μαρκάνο, Μάρτινς Ίντι, Ερέρα, Κασεμίρο, Όλιβερ Τόρες, Κουαρέσμα, Μαρτίνες, Μπραχίμι

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς στο «Καμπ Νόου», η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να έχει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς διαθέσιμο σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι, όμως η Μπαρτσελόνα με το 3-1 στο «Παρκ ντε Πρενς», ρεαλιστικά, απέχει απλά 90 λεπτά από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «μπλαουγκράνα» δείχνουν να έχουν τα πάντα υπό έλεγχο στο αποψινό παιχνίδι μετά τα... όργια του Λουίς Σουάρες στο ματς του Παρισιού και τη νύχτα ντροπής του Νταβίντ Λουίζ που έφαγε δύο «ποδιές» και στη συνέχεια των φάσεων ο Σιρίγου μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα του.

«Η Μπαρτσελόνα είναι ήδη μια εξαιρετική ομάδα, ενώ εμείς προσπαθούμε να γίνουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ακόμα είμαστε σε διαδικασία χτισίματος» είπε ο Λοράν Μπλαν, με τον Λουίς Ενρίκε να εμφανίζεται κάθετος σε ό,τι αφορά την σωστή προετοιμασία της ομάδας του, αφού «η επιστροφή των Ιμπραΐμοβιτς και Βεράτι δεν αλλάζει κάτι στο αγωνιστικό μας πλάνο και θα παίξουμε όπως ξέρουμε».

Επί του αγωνιστικού, μονάχα ο Βερμάελεν είναι εκτός για τους Καταλανούς και οι Σίλβα (που έμεινε εκτός την τελευταία στιγμή αφού δεν ανάρρωσε πλήρως) Μότα και Οριέ για τους Γάλλους.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Σουάρες, Μέσι, Νεϊμάρ

Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγου, Φαν ντερ Βιλ, Νταβίντ Λουίζ, Μαρκίνιος, Μάξγουελ, Βεράτι, Καμπάιγ, Ματουϊντί, Καβάνι, Ζλάταν, Παστόρε

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα