Νέα μεταγραφική κουβέντα στον Ολυμπιακό

Νέα μεταγραφική κουβέντα στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Νέα μεταγραφική κουβέντα στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Βίτορ Περέιρα είχε μετά το ματς με τον Λεβαδειακό μία ακόμα συζήτηση για μεταγραφικά με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού αλλά και την δυνατότητα να τα πει και με τον πρόεδρο της ομάδας.

Ο Πορτογάλος προπονητής είχε -μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό- ξανά συζήτηση για τον μεταγραφικό σχεδιασμό στον Ολυμπιακό. Τα είπε τόσο με παράγοντες της ομάδας όσο και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Το πλάνο που έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό δεν έχει αλλάξει. Περιλαμβάνει έναν ή δύο στόπερ ανάλογα με τις ανάγκες και τις αποχωρήσεις, έναν ή δύο παίκτες στον άξονα (σ.σ. πάλι σύμφωνα με το πως θα προκύψουν τα δεδομένα του ρόστερ), δύο εξτρέμ και τουλάχιστον έναν φορ. Επίσης λύση για τον Νο2 κίπερ στην περίπτωση αποχώρησης του Μπάλας Μέγιερι, κάτι που εξακολουθεί να είναι το πιο πιθανό. Μία λύση που εκτός απροόπτου θα είναι από την ελληνική αγορά. Και φυσικά όσο πιο έντονο ελληνικό στοιχείο γίνεται αλλά και 2 - 4 πολύ καλές και ποιοτικές προσθήκες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα