Αν δεν φύγουν τα λαμόγια πάντα δεύτερος...

Αν δεν φύγουν τα λαμόγια πάντα δεύτερος...

Αν δεν φύγουν τα λαμόγια πάντα δεύτερος...

bet365

Ο Tάσος Νικολογιάννης γράφει για Κύζα, Αναστασίου, παίκτες, Αλαφούζο και αναφέρεται στα λαμόγια, που όσο υπάρχουν δεν θα αλλάξει τίποτα

Λοιπόν πάμε να τα πούμε όπως... πρέπει.

Ο Παναθηναϊκός έχασε χθες από τον Πανθρακικό διότι ήταν απαράδεκτος , είχε έναν ανίκανο προπονητή στον πάγκο, που δεν ήξερε τι έκανε και παρά την εύνοια, που έτυχε από τον διαιτητή του αγώνα Κύζα όχι μόνο δεν πήρε την ισοπαλία , αλλά στο τέλος έχασε κιόλας. Στην πυρά όλοι. Και ο Αναστασίου, που πήρε μία ομάδα από το μηδέν πέρυσι και κατάφερε μόνο ένα κυπελλάκι να πάρει έχοντας το 1/10 του μπάτζετ του Ολυμπιακού, και φέτος έφθασε κοντά στο πρωτάθλημα, αλλά το -3 και η εγκληματική οργάνωση του το στέρησαν, στην πυρά και οι παίκτες, που δεν έχουν μάθει να «κερδίζουν και τους διαιτητές» , στην πυρά και ο Αλαφούζος, διότι βγήκε μπροστά σε μία εποχή, που κανένας δεν έβγαινε, ενώ θα έπρεπε να αφήσει την ομάδα να πέσει στην Γ’Εθνική , για να σβήσει τα χρέη. Ολοι αυτοί φταίνε για την χθεσινή ήττα από τον Πανθρακικό. Και όποιος τολμήσει και γράψει για τον Κύζα είναι… γραφικός και «στημένος».

Τι έκανε ο Κύζας; Τίποτα δεν έκανε. Απέβαλε τον Μπούρμπο σε έναν… ορισμό κόκκινης κάρτας, αφού... τόλμησε να μαρκάρει , δεν απέβαλε τον Ν’Μποου (67’) που… συνεχάρη τον Πέτριτς με μία αγκωνιά μετά από ένα σουτ, που έκανε από θέση, οφ-σάιντ, τιμώρησε τον Ατζαγκούν που τόλμησε να πέσει κάτω από κλωτσιά που δέχθηκε από τον αντίπαλό του στο 33, ενώ θα έπρεπε να είναι… βιονικός και να συνεχίσει, δεν τιμώρησε τον Ρομέου, στο 13 και στο 14 για μαρκαρίσματα σε Μπούρμπο και Ζέκα και καλά έκανε, διότι πλέον πρέπει να ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο για κάποιες ομάδες παίζεται σαν το μποξ και το… ράγκμπι. Και φυσικά ο Κύζας έδωσε 24 φάουλ σε βάρος του Παναθηναϊκού και 14 σε βάρος του Πανθρακικού με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή. Με τους Ιγκόρ, Ροτζέριο, Κάσες επίσης να μην παίρνουν κίτρινη κάρτα διότι είπαμε... για κάποιους το ποδόσφαιρο είναι κατς και ράγκμπι.

Κατά τα άλλα ο Παναθηναϊκός ήταν απαράδεκτος χθες αν και σύμφωνα με τις ευκαιρίες του αγώνα θα μπορούσε να κερδίσει. Για να τελειώνουμε και να μην το κουράζουμε. Οποιος για το χθεσινό ματς θεωρεί ότι την κύρια ευθύνη έχουν ο Αναστασίου και οι παίκτες για αυτό, που έγινε απλά παίζει το παιχνίδι αυτών που λένε, ότι «και τα 42 πρωταθλήματα που πήραμε είναι πεντακάθαρα». Εγώ να μπω στο τρυπάκι αυτών, που λένε, ότι «φτιάξει ομάδα να κερδίζεις και την διαιτησία» δεν μπαίνω. Ναι έκανε λάθη χθες ο Αναστασίου (Μπέργκ αριστερά , Μπούι ενδεκάδα), ναι υπήρχε έλλειψη συγκέντρωσης σε σημεία του αγώνα από τους παίκτες και το πλήρωσαν και στην άμυνα(ειδικά στο πρώτο γκολ), αλλά κυρίως στην επίθεση (ένα γκολ σε πέντε κλασικές ευκαιρίες), αλλά αν χθες υπήρχε μία διαιτησία 50-50 ακόμα και με αυτά τα λάθη ο Παναθηναϊκός θα έφθανε σε μία άνετη νίκη.

Το χθεσινό παιχνίδι δεν είχε καμία σχέση με την κακή εικόνα της ομάδας στα ματς με Βέροια και Αστέρα Τρίπολης, όπου είχαν και πιο νορμάλ διαιτησίες από χθες. Και επιτέλους ως πότε θα μπαίνουν στο γήπεδο οι παίκτες και θα έχουν στο μυαλό τους « σε τι κομάντο θα πέσουμε σήμερα». Εγώ έτσι τα βλέπω για χθες. Οποιος διαφωνεί δικαίωμά του, απλά να ξέρει ότι αν δεν φύγουν τα λαμόγια από το ποδόσφαιρο , όποιον παίκτη και να φέρεις πάντα θα είσαι δεύτερος. Είτε στο -3 , είτε στο -13 , πάντα θα είσαι δεύτερος.

YΓ: Οχι ότι θα αλλάξει κάτι σε αυτά που είπα, απλά για να μην μας περνάνε και για κορόιδα. Χθες αποβλήθηκε ο Μπούρμπος σε μία φάση, που μπορεί να ήταν φάουλ, αλλά σε καμία περίπτωση κίτρινη, ενώ δεν υπήρχε και η πρώτη κίτρινη, που δέχθηκε. Τρεις ημέρες πριν στο ίδιο γήπεδο ο Καλογερόπουλος (ο γνωστός και μη ....εξαιρετέος) στο 40 δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 40 στον Μαζουακού, που τράβηξε και έριξε τον Μπαικαρά κάτω την στιγμή, που έφευγε στην επίθεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.