Το Fair Play της χρονιάς στην Πρέβεζα!

Gazzetta team
Το Fair Play της χρονιάς στην Πρέβεζα!

bet365

Να παίζεις τελικό, να είσαι στο 91' και να διεκδικείς άνοδο στη Γ΄ Εθνική, αλλά να σταματάς τη φάση για να προσφέρεις βοήθεια στον αντίπαλο! Η τόσο όμορφη στιγμή έλαβε χώρα στον τελικό των play-off της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας!

Μία στιγμή που αναδεικνύει όλη την ομορφιά του ποδοσφαίρου συνέβη στον αγώνα ΠΑΣ Αχέρων - ΠΣ Πρέβεζα, που τελείωσε ισόπαλο 1-1, δίνοντας στον πρώτο την δυνατότητα να παλέψει για άνοδο στη Γ' Εθνική. Και ενώ το ματς ήταν στο 91' και ο ΠΣ Πρέβεζα έπαιζε τις τελευταίες του πιθανότητες, ο Γιοβάνης επέλεξε να προσφέρει βοήθεια στον ατνίπαλό του.

Όπως διαβάζουμε στο atpreveza.gr: «Η στιγμή πάντως που αποτελεί το απόλυτο fair play και αξίζει ίσως και ένα βραβείο από την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας καταγράφηκε στο 91’. Ο Σιώρος έπεσε στο χορτάρι φωνάζοντας από τους πόνους, η μπάλα βρισκόταν εντός αγωνιστικού χώρου και ο Γιοβάνης πρόσφερε βοήθεια στον τραυματισμένο αντίπαλό του, αντί να προσπαθήσει να επιτεθεί.

Διόλου τυχαίο το γεγονός ότι η εξέδρα των φιλάθλων του Καναλακίου χειροκρότησε τον ποδοσφαιριστή του ΠΣ Πρέβεζα για την ενέργειά του.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός!»

Το παιχνίδι πάντως είχε και την αρνητική του πλευρά, αφού ένας φίλαθλος έχασε δύο δάκτυλα όταν πήγε να πιάσει κροτίδα, την οποία μπέρδεψε με καπνογόνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα