Βενέτης: «Ο ΠΑΟΚ ήρθε στην Κέρκυρα για να μην χάσει»

Απόστολος Παγώνης
Βενέτης: «Ο ΠΑΟΚ ήρθε στην Κέρκυρα για να μην χάσει»

bet365

Ο Τάσος Βενέτης μίλησε στο gazzetta.gr για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, τον τελικό με τον Εργοτέλη, για την μάχη της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία, αλλά και για τα play offs

Ο αμυντικός της Κέρκυρας μίλησε αρχικά για την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ με το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Έργκους Κάτσε. «Κέρδισε ο πιο τυχερός ο Σάββατο. Το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Ο ΠΑΟΚ ήρθε στην Κέρκυρα για να μην χάσει, κλείστηκε πίσω κι έβγαζε αντεπιθέσεις. Εμείς από την πλευρά μας δεν κλειστήκαμε πίσω το κυνηγήσαμε το παιχνίδι όσο μπορούσαμε. Είχαμε δύναμη πάθος και θέληση για να κερδίσουμε την αναμέτρηση. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Το τέλειο φάουλ. Τέτοια γκολ μπαίνουν μια στις τόσες δεν σημειώνεται εύκολα χρειάζεται και πολύ τύχη την οποία την είχε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ».

Πλέον το πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά στην ουρά της βαθμολογίας μετά τις νίκες που σημείωσαν ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους.
«Είχαμε την εντύπωση πως όποια ομάδα συγκέντρωση 40-41 βαθμούς θα είχε μια άνετη παραμονή. Πλέον αυτό δεν είναι το όριο αλλά μεγαλύτερο στους 43 με 44 βαθμούς. Θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος. Πλέον καμία ομάδα δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχη το βράδυ. Για μας όλα τα παιχνίδια είναι τελικός».

Αντιμετωπίζετε την προσεχή Δευτέρα (27/4) τον Εργοτέλη στην Κρήτη ίσως στο παιχνίδι που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραμονή σας
«Τόσο εμείς όσο και ο Εργοτέλης θέλουμε την νίκη. Ο αντίπαλος είναι σε πιο δύσκολη θέση, ατό όμως δεν σημαίνει τίποτα για μας. Εμείς θα παίξουμε για την νίκη όπως κάνουμε κάθε φορά. Το καλό για μας είναι ότι κρατάμε τις τύχες μας στα χέρια μας. Ενώ όταν θα παίξουμε με τον Εργοτέλη θα γνωρίζουμε τι θα έχει γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια. Για μας είναι όλα για όλα αυτή η αναμέτρηση και χρειάζεται να δείξουμε σοβαρότητα και αποφασιστικότητα» .

Η νίκη του Πανθρακικού ήταν αυτή που έφερε τόσο μεγάλη αναταραχή στην ουρά της βαθμολογίας;
«Ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες να «καθαρίσει» το παιχνίδι και θα ήμασταν πιο ήσυχοι τώρα. Όμως δεν το έκανε και σ’ αυτή την περίπτωση μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου

Τρεις στροφές απομένουν μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος και η μάχη μαίνεται για το ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν στα play offs
«Ο Παναθηναϊκός είναι ψυχολογικά πιεσμένος. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ με την νίκη που πέτυχε έχει πάρει ψυχολογία. Ο Ατρόμητος είναι μια σταθερή αξία από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν δεν θα έχουν και μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα