Γύρος θριάμβου και σαμπάνιες στα αποδυτήρια! (pics & vids)

Γύρος θριάμβου και σαμπάνιες στα αποδυτήρια! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Γύρος θριάμβου και σαμπάνιες στα αποδυτήρια! (pics & vids)

bet365

Ο ρέφερι Λαμπρόπουλος μόλις έχει σφυρίξει την λήξη και στο Καραϊσκάκη γίνεται... χαμός για τον 42ο τίτλο! Γύρος του θριάμβου και σαμπάνιες από τους παίκτες και γεύμα από τον πρόεδρο της ομάδας.

Οι άσοι των ερυθρόλευκων μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό πανηγύρισαν έξαλλα μαζί με τον κόσμο τους την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Του 42ου στην ιστορία τους. Μετά τον καθιερωμένο πια γύρο του θριάμβου σε όλο το γήπεδο με τον κόσμο να τους αποθεώνει, έβγαλαν τις αναμνηστικές φωτογραφίες και πήραν τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Εκεί άνοιξαν σαμπάνιες και το... πάρτι συνεχίστηκε! Με πολλές selfies κυρίως από τον Τσόρι που είχε προμηθευτεί και τον σχετικό μηχανισμό. Οι πανηγυρισμοί όπως ήταν φυσικό ήταν έξαλλοι με τον Βίτορ Περέιρα και τους παίκτες του να έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν πλατιά. Στην συνέχεια οι παίκτες βρέθηκαν και στο V' Ammos ενώ μετά ακολούθησε και δεξίωση και γεύμα για τους παίκτες από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στο Golf της Γλυφάδας.

Δείτε το βίντεο της φιέστας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα