Ατζαγκούν: «Στα πλέι οφ θα ξεπεράσουμε την κατάσταση»

Gazzetta team
Ατζαγκούν: «Στα πλέι οφ θα ξεπεράσουμε την κατάσταση»

bet365

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος στα πλέι οφ εμφανίστηκε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Ο Νιγηριανός μέσος μιλώντας μετά την ήττα από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς όπως είδατε όλοι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να συνεχίσουμε στο μέλλον».

Για τους λόγους που δεν ήρθε η νίκη: «Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου γύρου, όμως είμαστε σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά πιστεύω ότι θα την ξεπεράσουμε».

Για τη συνέχεια: «Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Το θέλουμε και για την ομάδα και για τους οπαδούς μας».

Για το αν ανησυχεί εν όψει πλέι οφ: «Όχι δεν ανησυχώ. Είμαστε όλοι ενωμένοι στην ομάδα και θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα