Πέρασε και από την Φλώρινα o 'Αρης!

Πέρασε και από την Φλώρινα o 'Αρης!

Gazzetta team
Πέρασε και από την Φλώρινα o 'Αρης!

bet365

Με τα γκολ των Καπνίδη και Ν’ Λουντούλου ο Άρης κέρδισε με 2-0 την Θύελλα Φιλώτα στον ΔΑΚ Φλώρινας. Οι «κίτρινοι» περιμένουν πλέον ένα στραβοπάτημα του Πανσερραϊκού για να τον προσπεράσουν στην βαθμολογία.

Σοβαρός από το πρώτο λεπτό ήταν ο Άρης απέναντι στη Θύελλα Φιλώτα και πήρε μια ακόμα νίκη παραμένοντας στο κυνήγι του Πανσερραϊκού για την πρώτη θέση στο όμιλο. Οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο δείχνοντας ότι η διακοπή ωφέλησε την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τους φιλοξενούμενους να έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι στις Σέρρες με τον Έβρο Σουφλίου.

Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά έδωσαν χώρο στον Άρη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτό της αναμέτρησης. Στο 16΄ο Καπνίδης με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Στεργιάκη για το 0-1. Όλα ξεκίνησαν από την εξαιρετική προσπάθεια του Λιόνη από τα αριστερά, έκλεψε την μπάλα και την γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Σουνά ο οποίος την έστρωσε στη συνέχεια στον επερχόμενο Καπνίδη.

Ο Άρης που ήταν πολύ καλύτερος έχοντας και την στήριξη των φιλάθλων που πήγαν στην Φλώρινα πέτυχε και δεύτερο στο 33ο λεπτό. Ο Σουνάς από τα δεξιά γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Ν΄Λουντούλου με πλασέ νίκησε τον Στεργιάκη για το 0-2. Μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Άρης πίεσε για ένα τρίτο γκολ όμως δεν τα κατάφερε.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τις δύο ομάδες να μην δείχνουν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο. Στο 76΄ είχαμε την πρώτη ευκαιρία του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο με τον Καπνίδη μέσα από την μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να πιάσει όπως ήθελε το σουτ με τον Στεργιάκη να αποκρούει και να διατηρεί το 0-2. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι στις καθυστερήσεις του αγώνα όμως ο Φυσέκης έπεσε στην γωνία του και έδιωξε κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Θύελλα Φιλώτα: Στεργιάκης, Κόλα, Κιοσκερίδης, Μπάμπαρης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης (46’ Ανδρεάδης), Μουρατίδης, Σιδηρόπουλος Χ (61’ Βλαδίκας)., Θεοδουλίδης, Ζαρογιάννης (78’ Καρατέρπος), Μαρκόπουλος.

Άρης: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι (73’ Νάκα), Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης (83’ Κωνσταντινίδης), Σουνάς, Σανιά (86’Φερνάντεζ)

Διαιτητής: Κατσικογιάννης A. (Ηπείρου)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα