ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ο Νομπόα

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ο Νομπόα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ο Νομπόα

bet365

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη μετά την νίκη επί την Κέρκυρας και τα προβλήματα δεν λείπουν για την ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη. Ποιο σημαντικό είναι αυτό του Νομπόα που έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ημέρα αποφόρτισης μετά την αναμέτρηση με την Κέρκυρα ήταν η Κυριακή (19.04) για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Φαίακες ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και θεραπείες στο γυμναστήριο.

Το παιχνίδι με την Κέρκυρα έβγαλε μικροπροβλήματα τραυματισμών. Ο Μιγκέλ Βίτορ έχει μια κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική κι έκανε θεραπεία και ποδήλατο, όπως και ο Αλέξανδρος Τζιόλης προληπτικά λόγω βάρους στους προσαγωγούς. Ο Κρίστιαν Νομπόα είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο λόγω χτυπήματος κι ο Φακούντο Περέιρα στον κοιλιακό κι έμειναν για θεραπεία. Τέλος, ο Εργκούς Κάτσε έκανε μόνο ποδήλατο λόγο κόπωσης και ο Χέντβιγκες Μαντούρο έμεινε στο γυμναστήριο επειδή ήταν εξασθενημένος λόγω ίωσης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα