Σασουόλο - Τορίνο 1-1

Κώστας Ζάλιαρης
Σασουόλο - Τορίνο 1-1

bet365

Με δύο πολύ περίεργα πέναλτι, Σασουόλο και Τορίνο ήρθαν ισόπαλες 1-1 για την 31η αγωνιστική της Serie A, με το αποτέλεσμα να είναι «κακό» για την ομάδα του Βεντούρα.

Στο «Citta del Tricolore», η Σασουόλο προηγήθηκε δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, όταν Φλόρο Φλόρες φάνηκε να πέφτει πάνω στον Γκλικ και με μια... μεγαλοπρεπέστατη βουτιά να ξεγελάει τον διαιτητή για να δείξει αυτός την άσπρη βούλα.

Η εκτέλεση ήταν εύστοχη από τον Ντομένικο Μπερνάρντι, όμως στην επανάληψη, η ισοφάριση της Τορίνο ήρθε με τον ίδιο τρόπο και με επίσης περίεργο συμβάν, με τους ίδιους πρωταγωνιστές!

Αυτή τη φορά ο Φλόρο Φλόρες έκανε – σύμφωνα με την απόφαση του διαιτητή – την παράβαση στον Γκλικ, παίρνοντας... αέρα σε προσπάθεια ν' απομακρύνει, ο άσος των φιλοξενούμενων έπεσε στο χορτάρι και η μπάλα στήθηκε ξανά στο πέναλτι.

Ο Κουαλιαρέλα από εκεί έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με το οποίο η ομάδα του Βεντούρα έμεινε στο -6 από τη Σαμπντόρια που καταλαμβάνει την τελευταία ευρωπαϊκή θέση στη Serie A.

 

SERIE A Τελευταία Νέα