Νιούκαστλ - Τότεναμ 1-3

Gazzetta team
Νιούκαστλ - Τότεναμ 1-3

bet365

Μεγάλο διπλό στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για την Τότεναμ, επικράτησε 3-1 της Νιούκασλ και απειλεί τη Λίβερπουλ για την 5η θέση. Τεράστιο κατόρθωμα από τον Κέιν!

«LΟVE NUFC NOT ASHLEY» ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε στο γήπεδο, μιας και οι οπαδοί της Νιούκασλ αντιδρούν για το γεγονός πως ο πρόεδρος δεν βάζει χρήματα στον σύλλογο. Μέσα στην... πίκρα τους, οι φίλαθλοι των γηπεδούχων είχαν να αντιμετωπίσουν και την ειρωνεία αυτών της Σάντερλαντ. Ενα αεροπλανάκι (!) πέταξε πάνω από το «Saint James’ Park» και το πανό ανέφερε «5 in a row Sunderland»! Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός πως ο Χάρι Κέιν έγινε ο πρώτος παίκτης της Τότεναμ που πετυχαίνει 30 γκολ σε μια σεζόν μετά τον Λίνεκερ τη σεζόν 1991/92.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Τότεναμ μπήκε δυνατά, πίεσε και στο 30' ήρθε το γκολ. Ο Τσαντλί με μακρινό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης Κρουλ για το 1-0. Οι Λονδρέζοι είχαν το πάνω χέρι, αλλά ο Κέιν δεν μπόρεσε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα πριν το τέλος του α' μέρους. Απίθανο ξεκίνημα στο β' μέρος για τη Νιούκασλ, αφού στα 18'' με τον Κόλμπακ να ισοφαρίζει από κοντά. Ωστόσο, η Τότεναμ απάντησε άμεσα στην πίεση των γηπεδούχων και ο Ερικσεν στο 53' πέτυχε το 2-1. Μάλιστα, ο Τσαντλί στο 55' θα μπορούσε με κεφαλιά να πετύχει και τρίτο τέρμα. Η Νιούκασλ αδυνατούσε να απειλήσει, δυσκολευόταν στο να δημιουργήσει φάσεις και στο τέλος ο Κέιν διαμόρφωσε το 3-1 φτάνοντας τα 20 γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Η Τότεναμ έφτασε την Λίβερπουλ στην 5η θέση, αλλά με ματς περισσότερο από τους «κόκκινους».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα