Δεν θέλει άλλο «στραβοπάτημα» ο Παναθηναϊκός

Δεν θέλει άλλο «στραβοπάτημα» ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Δεν θέλει άλλο «στραβοπάτημα» ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Πανθρακικό και ψάχνει την πρώτη του νίκη μετά από 1 μήνα και 5 ημέρες...

Με αρκετές απουσίες ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός στην Κομοτηνή για την αναμέτρηση της 31ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό. Ένα ματς στο οποίο η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους «πράσινους», προκειμένου να ξαναβρεθούν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, προσπερνώντας τον ΠΑΟΚ.

Ο... στείρος, από πλευράς νικών, τελευταίος μήνας, όπου οι «πράσινοι» έδωσαν 3 ματς χωρίς να καταφέρουν να πάρουν νίκη, δεν τους επέτρεψε να διατηρήσουν την διαφορά που είχαν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πλέον... τρέχουν ενόψει
play off.

Η τελευταία φορά που οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου νίκησαν ήταν στις 14 Μαρτίου, όταν και επικράτησαν 2-0 επί του Εργοτέλη στην Κρήτη... Έκτοτε, το «τριφύλλι» μετράει δύο ήττες σε Περιστέρι και Βέροια, αλλά και μία ισοπαλία, εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο μεσημεριανό παιχνίδι της Κυριακής (15:00), ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Χάρη Μαυρία που θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 2 εβδομάδες, αλλά και τους Τριανταφυλλόπουλο, Λαγό που είναι τιμωρημένοι.


Στη διάθεση του προπονητή Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Μπούι και Μπερίσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα