Το λάθος και το κλάμα του Φεντέριτσι (pic+vid)

Το λάθος και το κλάμα του Φεντέριτσι (pic+vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Το λάθος και το κλάμα του Φεντέριτσι (pic+vid)

bet365

Σε λυγμούς ξέσπασε ο Άνταμ Φεντέριτσι με τη λήξη του ημιτελικού Κυπέλλου της Ρέντινγκ με την Άρσεναλ, έχοντας κάνει το καθοριστικό λάθος χάρη στο οποίο οι «κανονιέρηδες» προκρίθηκαν στον τελικό.

Ο πορτιέρο των «royals» στο 15ο λεπτό της παράτασης (105') δεν κατάφερε να συγκρατήσει ένα θεωρητικά εύκολο σουτ του Αλέξις Σάντσες από πλάγια θέση, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει κάτω απ' το σώμα του και ανάμεσα απ' τα πόδια του για να καταλήξει στο βάθος της εστίας του.

Το 2-1 που διαμορφώθηκε σ' εκείνη τη φάση ήταν και το αποτέλεσμα του ημιτελικού που άφησε τη Ρέντινγκ με την εμπειρία, αλλά και την πίκρα για τον τρόπο με τον οποίο δεν κατάφερε να διεκδικήσει μέχρι τέλους το «εισιτήριο» του μεγάλου τελικού.

Με τη λήξη του αγώνα και κατευθυνόμενος στ' αποδυτήρια, ο Άνταμ Φεντέριτσι ξέσπασε σε κλάματα, με τους ανθρώπους της ομάδας του να τον παρηγορούν και τον Αρσέν Βενγκέρ να δηλώνει λίγο πιο μετά στη συνέντευξη Τύπου: «Θα ήθελα να του πω ότι έσωσε σε αρκετές περιπτώσεις την ομάδα του και ότι ήταν πολύ καλός... Κάτι τέτοια συμβαίνουν, πρέπει να σηκώσει το κεφάλι».

Δείτε το λάθος του Φεντέριτσι:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα