Φιλική νίκη για Πανιώνιο

Νίκος Τσιώκος
Φιλική νίκη για Πανιώνιο

bet365

Σε φιλικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης, με τους δύο προπονητές να κάνουν δοκιμές.

Αγωνιστική δράση δεν υπάρχει αυτό το Σαββατοκύριακο για τον Πανιώνιο, αφού είναι προγραμματισμένο το ματς με τον ΟΦΗ. Έτσι, οι «κυανέρυθροι» έδωσαν φιλικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού ούτε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει υποχρεώσεις, με δεδομένο ότι έχει ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της Football League.

Οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Αλέκος Βοσνιάδης έκαναν τις δοκιμές τους και οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 43', όταν σε σέντρα του Ανγκούλο ο Οικονόμου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας στην προσπάθεια να την απομακρύνει.

Η ισοφάριση ήρθε στο 51', με τον Μπουμάλ να εκτελεί το φάουλ και τον Μπακασέτα με ωραία κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας να φέρνει το ματς στα ίσια. Το τελικό 2-1 υπέρ του Ιστορικού διαμόρφωσε ο Φούντας στο 63' με πλασέ, αφού συνδυάστηκε άψογα με τον Κολοβό.

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος: (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Παντίδος, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Οικονόμου, Γκέζος, Σιώπης, Κολοβός, Καθάριος, Μπούζας, Μασούρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Καλογεράκης, Μητρόπουλος, Τασουλής, Μπουμάλ, Μπακασέτας, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Ρισβάνης, Χολέβας, Γκίνης.

Απόλλων Σμύρνης: (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Γκόλιας, Κύργιας, Γεωργίου, Ψιανός, Λαγός, Σουάνης, Βασιλαντωνόπουλος, Ανγκούλο, Τζιώρας, Καλέργης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Πίτκας, Χατζηζήσης, Φαρία, Χατζής, Λίτσης, Κοτσώνης, Ηρακλής, Πινέιρο, Φουκαράς, Χαλκιαδάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα