Ξανά σε τελικό οι μικροί των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά σε τελικό οι μικροί των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

bet365

H K-13 του Ολυμπιακού κέρδισε με 2-1 την Μπεσίκτας στον ημιτελικό του «Rodos Kinghts Cup» και παίζει την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στον τελικό.
Στον τελικό του «Rodos Kinghts Cup» προκρίθηκε η Κ-13 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή μετά από έναν συγκλονιστικό και πολύ δυνατό ημιτελικό που φιλοξενήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ρόδο κέρδισε με 2-1 στα πέναλτι την Μπεσίκτας και θα διεκδικήσει το πρωί (11:00) της Κυριακής την κούπα από τον ΠΑΟΚ! Μετά από την λήξη της κανονικής διάρκειας οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0 με τον Ολυμπιακό να χάνει μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη αφού ο Σουρλής δεν ευστόχησε σε πέναλτι.
Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι (3 χτυπήματα κάθε ομάδα) και εκεί ο Ολυμπιακός με δυο εύστοχα χτυπήματα του Γούλα (1-0) και του Ηλιάδη (2-1) πήρε την πρόκριση. Ο Παπαδόπουλος αστόχησε στο 2ο κατά σειρά πέναλτι. Σημειώνεται πως στον αγώνα με τον οποίο ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον όμιλό κέρδισε με 5-0 τον Αστέρα Παστίδας και κατέλαβε με 3 Χ 3 νίκες την πρώτη θέση. Τα γκολ στον αγώνα με τον Αστέρα πέτυχαν οι: Κεραμίδας, Ηλιάδης, Πολύδωρος, Τζανετής και Σουρλής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα