Βασικός ο Πουλίδο με Ολυμπιακό (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Βασικός ο Πουλίδο με Ολυμπιακό (pic)

bet365

Ο Πουλίδο προορίζεται για βασικός φορ του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακού με τον Βίτορ Περέιρα να έχει την προσοχή του στραμμένη και σε αυτόν.

Ο Μεξικανός διεθνής στράικερ πρόκειται να χριστεί βασικός κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας. Πρόκειται για έναν παίκτη που παρακολουθεί στενά ο Ολυμπιακός και τον οποίο θα τσεκάρει και την Κυριακή ο Περέιρα. Σχετικά με την πιθανή διάταξη του Λεβαδειακού ο Σηφάκης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, δεξί μπακ ο Στάθης, αριστερό ο Μιλιάζες και κέντρο άμυνας οι Μάγκας και Τομάς. Στον άξονα θα είναι οι Πελέ και Ζίτο, δεκάρι ο Γιακουμάκης, στα δύο άκρα οι Μιλοσάβλιεβ και Μπουσταμάντε και φορ ο Πουλίδο. Δείτε στην Gallery το πιθανό βασικό σχήμα των Βοιωτών για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα