Γεωργιάδης: «Διπλό που ψάχναμε για μήνες»

Gazzetta team
Γεωργιάδης: «Διπλό που ψάχναμε για μήνες»

bet365

Ένα σημαντικό διπλό πήρε στη Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ, με τον Γεωργιάδη να τονίζει πως ήταν κάτι που έψαχνε για μήνες η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Ηταν ένα διπλό που ψάχναμε εδώ και δύο μήνες. Δεν χάσαμε την αμυντική μας συγκέντρωση σε κανένα σημείο του αγώνα. Η Κέρκυρα είναι καλή ομάδα, όμως δεν μας απείλησε ούτε και όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Θέλαμε να σταματήσουμε την πληγή του νε δεχόμαστε εύκολα γκολ σε εκτός έδρας αγώνες. Το καταφέραμε. Θέλουμε δημιουργικά δουλειά, θα το φτιάξουμε για να έρθουν τα γκολ και από τους επιθετικούς μας. Δεν ήταν και το πιο όμορφο παιχνίδι. Πήραμε τη νίκη όμως. Ρικάραμε μετά την αποβολή και το ωραίο γκολ του Κάτσε, μας έδωσε τη νίκη».

Για τη βελτίωση που παρουσιάζει η άμυνα: «Τρώγαμε εύκολα γκολ και αυτό θέλαμε να το βελτιώσουμε. Αυτό με αφήνει ικανοποιημένο».

Για τους μεσοεπιθετικούς που είναι σε γενικές γραμμές «άσφαιροι»: «Δημιουργικά όμως μπορούμε να κάνουμε περισσότερα με την ποιότητα παικτών που έχουμε. Θα το διορθώσουμε όμως. Περνάμε κακή περίοδο επιθετικά. Θα το βρούμε. Μας προβληματίζει πως οι επιθετικοί μας δεν σκοράρουν».

Για την δουλειά που έχει κάνει ο ίδιος στην ομάδα: «Δεν έχω άγχος για τη δουλειά μου. Οι παίκτες μου δουλεύουν πολύ, προσπαθούν και αυτό με ικανοποιεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα