«Πράσινη» υποδοχή σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή! (pics)

«Πράσινη» υποδοχή σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή! (pics)

Gazzetta team
«Πράσινη» υποδοχή σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή! (pics)

bet365

Oπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν την αποστολή που έφτασε αεροπορικώς στην Αλεξανδρούπολη, ενώ έδωσαν το «παρών» και στο ξενοδοχείο των «πρασίνων» στην Κομοτηνή!

Το... Παναθηναϊκό στοιχείο στην Κομοτηνή και στις γύρω περιοχές είναι έντονο και οι οπαδοί του «τριφυλλιού» φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους κατά την άφιξη της ομάδας! Αρχικά, στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, όπου 30 περίπου οπαδοί από τον τοπικό σύνδεσμο και αρκετά παιδιά υποδέχθηκαν την αποστολή με καπονογόνα και συνθήματα.

Στη συνέχεια, βρέθηκαν ακόμα περισσότεροι στο ξενοδοχείο στην Κομοτηνή, όπου η ομάδα κατέλυσε για το ματς της Κυριακής (19/4) με τον Πανθρακικό. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει κανονικά εισιτήρια και αναμένεται να έχει τη συμπαράσταση περίπου 600 φίλων του στο γήπεδο.

Ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος θα ταξιδέψουν από την Αθήνα νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα