Ο Ντιόπ σκέφτεται... Ολυμπιακό!

Ο Ντιόπ σκέφτεται... Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ντιόπ σκέφτεται... Ολυμπιακό!

bet365

Οι Ισπανοί μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι ο επόμενος προορισμός του Παπακουλί Ντιόπ, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr.

Την Πέμπτη διαβάσατε στο Gazzetta.gr για το ανοιχτό... μέτωπο των Παπακουλί Ντιόπ και Νορντίν Άμραμπατ για τον Ολυμπιακό. Το Σάββατο οι Ισπανοί με ρεπορτάζ τους ήρθαν να επιβεβαιώσουν πλήρως το Gazzetta. Όπως σημειώνεται ο Σενεγαλέζος με γαλλικό διαβατήριο μέσος σκέφτεται από τώρα για τη νέα χρονιά. Για το τι θα κάνει και το ποιός θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Έχοντας μείνει εκτός των πλάνων της Λεβάντε και με το συμβόλαιό του να εκπνέει ο ίδιος έχει -βάσει και των ισπανικών πηγών- ξανά στο μυαλό του στον Ολυμπιακό. Το σκέφτεται πολύ σοβαρά και θετικά καθώς συνεχίζει να τον ενδιαφέρει πολύ μία τέτοια προοπτική. Οι Ισπανοί θεωρούν μάλιστα ιδιαίτερα πιθανό προορισμό γι' αυτόν τον Ολυμπιακό. Στην Ιβηρική επισημαίνεται πως η Μάλαγα ακόμα ασχολείται ενεργά μαζί του ενώ έχει αναπτυχθεί και μία φημολογία για την Εσπανιόλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα