Χωρίς τρεις η Δόξα απέναντι στον Καμπανιακό

Gazzetta team
Χωρίς τρεις η Δόξα απέναντι στον Καμπανιακό

bet365

Με τρεις απουσίες θα αγωνιστεί στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (19/4) απέναντι στον Καμπανιακό η Δόξα Δράμας. Τιμωρημένοι Γελαδάρης, Λάσπαντζης, τραυματίας ο Χαριτίδης.

Στην επιστροφή της στις νίκες έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, στοχεύει η Δόξα Δράμας στο αυριανό εντός έδρας ματς απέναντι στον Καμπανιακό. Οι Δραμινοί οι οποίοι ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για το συγκεκριμένο αγώνα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει χαλάρωμα και στημένα, θα αγωνιστούν απέναντι στην ομάδα της Χαλάστρας χωρίς τους Λάσπαντζη και Γελαδάρη οι οποίοι είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών, αλλά και τον Χαριτίδη που έπαθε υποτροπή στον τραυματισμό που είχε υποστεί στον μηριαίο με συνέπεια να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η 18μελής αποστολή των «μαυραετών» για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς αποτελείται από τους: Καράδαη, Τιγγιρίδη, Γεωργιάδη, Πετρόπουλο, Χαριτωνίδη, Σιάμπο, Παπαζούδη, Τσιάρα, Ντουτσαρίδη, Στόικο, Κανετίδη, Κυριακίδη, Δούμπλατζη, Αθανασιάδη, Μουδούρογλου, Τσοχαταρίδης, Παπαβασιλείου και Τουνγκελίδη.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα